Βρετανία: Φυλλάδια με σύνθημα οι «βιαστές-πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι»

Βρετανία: Φυλλάδια με σύνθημα οι «βιαστές-πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι»

Κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες, απαίτησαν από τον Δήμο να καθαρίσει τα αυτοκόλλητα και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους

Βρετανία: Φυλλάδια με σύνθημα οι «βιαστές-πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι»
Τους υπεύθυνους για την καμπάνια εναντίον των προσφύγων αναζητεί το Συμβούλιο της πόλης South Shields στη Βρετανία. Φυλλάδια που βρέθηκαν κολλημένα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, ανέγραφαν το σύνθημα «οι βιαστές-πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», χρησιμοποιώντας το νέο μότο των ακροδεξιών και ξενοφοβικών κινημάτων «rapefugees», το οποίο έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Άγνωστοι κόλλησαν σε στάσεις λεοφωρείων και φανοστάτες στους δρόμους το σύνθημα που διαβάσατε παραπάνω, το οποίο συνοδευόταν από μία παράσταση τριών μεταναστών, να κυνηγούν μία γυναίκα -προφανώς- για να τη βιάσουν. Την καμπάνια οργάνωσε η ακροδεξιά οργάνωση North West Infidels, η οποία, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: «μάχεται για τα δικαιώματα των λεικών». Η αστυνομία αναζητά τους υπεύθυνους της οργάνωσης, μετά από αίτημα που κατέθεσε το Συμβούλιο της πόλης.

Κλείσιμο
Κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες, απαίτησαν από τον Δήμο να καθαρίσει τα αυτοκόλλητα και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα καθαριστούν αμέσως και ζήτησαν από τους πολίτες να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία έχουν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης