Απίστευτος πιτσιρικάς: Είναι μόλις ενός έτους και κάνει snowboard σαν μεγάλος

Απίστευτος πιτσιρικάς: Είναι μόλις ενός έτους και κάνει snowboard σαν μεγάλος

Ο 14 μηνών Sloan από την Γιούτα των ΗΠΑ είναι ένα πραγματικό φαινόμενο, αφού καταφέρνει να γλιστρά με άνεση και χάρη πάνω στο χιόνι κάνοντας snowboard

Απίστευτος πιτσιρικάς: Είναι μόλις ενός έτους και κάνει snowboard σαν μεγάλος
Ο μικρός Sloan Henderson είναι τις τελευταίες ημέρες μία από τις πιο προβλημένες προσωπικότητες στα δίκτυα των ΗΠΑ. Και όχι άδικα, μιας και ο λίγο πάνω από ενός έτους πιτσιρικάς από το Νορθ Λέικ Σίτι, στην Γιούτα, καταφέρνει όχι μόνο να στέκεται επάνω στην σανίδα του snowboard, αλλά και να κάνει βόλτες. Και πάνω απ' όλα να το διασκεδάζει αφάνταστα, κάνοντας hi-five με τον περήφανο πατέρα του.

Και οι δύο γονείς του, φανατικοί του snowboard, είναι όπως φαίνεται ιδιαίτερα περήφανοι για τον γιο τους, ο οποίος αποτελεί φαινόμενο για την ηλικία του. Όπως λένε οι γονείς του, με το που μπόρεσε να περπατήσει, ανέβηκε και στην σανίδα του snowboard όπου από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε άνετα και κράτησε την ισοροπία του όπως δεν θα μπορούσε να το κάνει κανένας ενήλικας.

Κλείσιμο
Αμέσως οι γονείς του παρήγγειλαν τον απαραίτητο εξοπλισμό (που προφανώς ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρουν λόγω της ηλικίας του μωρού) και ο Sloan ήταν έτοιμος να ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες του βόλτες πάνω στην σανίδα του. Μετά από τις βόλτες εκπαίδευσης στην αυλή, ήταν απλά θέμα ημερών να βρεθεί σε κοντινή πίστα του σκι, όπου και εκεί φάνηκε να μην πτοείται, κάνοντας την βόλτα του και μάλιστα με αρκετό κέφι.

Ο μικρός έχει ήδη το δικό του κανάλι στο YouTube με τις περιπέτειές του κατά την διάρκεια της -καθημερινής του- εξέλιξης ως snowborder. Και αποτελεί από τώρα μία από τις διασημότητες του κόσμου του Ίντερνετ, και όχι άδικα όπως φαίνεται από τα βίντεο που παραθέτουμε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης