Διάσημη «youtuber» της Γαλλίας κάνει ρινοπλαστική σε Έλληνα και «ανεβάζει» την εμπειρία της σε βίντεο

Διάσημη «youtuber» της Γαλλίας κάνει ρινοπλαστική σε Έλληνα και «ανεβάζει» την εμπειρία της σε βίντεο

Η Emma, είναι μια διάσημη Γαλλίδα χρήστης του youtube η οποία σχεδόν καθημερινά «ανεβάζει» βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα και μέσα από τις ιστορίες της δίνει συμβουλές και διάφορα χρηστικά tips σε όσους την ακολουθούν.

Διάσημη «youtuber» της Γαλλίας κάνει ρινοπλαστική σε Έλληνα και «ανεβάζει» την εμπειρία της σε βίντεο
 Τα βιντεάκια της έχουν εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις και η Emma είναι ιδιαίτερα γνωστή στη χώρα της.

Πρόσφατα, η Γαλλίδα «youtuber» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και αποκάλυψε πως ο πλαστικός χειρουργός που επισκέφθηκε και τελικά την ανέλαβε είναι ο Έλληνας γιατρός Αντώνης Παρασκευάς. 

«Έκανα ρινοπλαστική για να νιώσω εγώ καλά και γιατί είμαι εγώ η υπεύθυνη για το σώμα μου, με αυτό το βίντεο δεν θέλω να προτρέψω τον καθένα να κάνει πλαστική», λέει στην αφήγηση της η νεαρή κοπέλα και συνεχίζει: 
Κλείσιμο

«Είχα κόμπλεξ με τη μύτη μου από τα 14 μου, με τη “γέφυρα” που είχα, και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα.Έκανα πλαστική για να είμαι πιο όμορφη, όχι για να ικανοποιήσω τους άλλους».

Μετά από λίγο στην αφήγηση της αποκαλύπτει τον γιατρό που την άφησε απόλυτα ικανοποιημένη και ένιωσε την ανάγκη να τον κάνει γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους. 

«Ο γιατρός μου ο Αντώνης Παρασκευάς είναι Έλληνας και είναι πραγματικά αξιαγάπητος άνθρωπος. Πολύ ευγενής, από την πρώτη φορά που με είδε με ρώτησε κατάλληλες ερωτήσεις ήθελε να είναι σίγουρος ότι θέλω να το κάνω, μπορώ να πω ότι έκανε και την δουλειά του ψυχαναλυτή για να είναι σίγουρος για το τι θέλει και πως το θέλει ο πελάτης του και γιατί». Η Emma, μίλησε και για την εμπειρία του χειρουργείου, την φροντίδα που της παρείχε ο Έλληνας γιατρός με το επιτελείο του. 

«Και επειδή η πλαστική αλλάζει πραγματικά το πρόσωπο πρέπει πάντα να είναι και ο γιατρός και εσύ σίγουρη για το τι θες να κάνεις. Το χειρουργείο ήταν υπέροχο, είχα θέα τον πύργο του Άιφελ και πολύ άνεση και όλοι με πρόσεχαν πολύ τις πρώτες μέρες».

Δείτε το βίντεο της Emma παρακάτω:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης