H Γκουίνεθ Πάλτροου την «έπεσε» στον Ομπάμα! - «Είσαι τόσο όμορφος... που έχασα τα λόγια μου»

H Γκουίνεθ Πάλτροου την «έπεσε» στον Ομπάμα! - «Είσαι τόσο όμορφος... που έχασα τα λόγια μου»

Η διάσημη ηθοποιός ανοίγει για δεύτερη φορά το σπίτι της στον αμερικανό πρόεδρο - Πώς αντέδρασε ο ίδιος στο σχόλιο της φρεσκοχωρισμένης 42χρονης

H Γκουίνεθ Πάλτροου την «έπεσε» στον Ομπάμα! - «Είσαι τόσο όμορφος... που έχασα τα λόγια μου»
Επίθεση γοητείας από την αμερικανίδα ηθοποιό, Γκουίνεθ Πάλτροου στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 

Στη δεξίωση που παραχώρησε στην αυλή του σπιτιού της με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για το Δημοκρατικό Κόμμα, η Πάλτροου καλωσόρισε τους καλεσμένους της και, εν συνεχεία, στράφηκε προς τον αμερικανό πρόεδρο για να του πλέξει το εγκώμιο, κάπου όμως στην πορεία έχασε τα...λόγια της.

Κλείσιμο
Και τότε, μπροστά στους καλεσμένους, δεν δίστασε να πει, κοιτάζοντάς τον στα μάτια ότι, είναι τόσο όμορφος που δεν μπορεί καλά καλά να μιλήσει!
   
«Είμαι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές σου αν όχι η μεγαλύτερη», του είπε η ξανθιά και φρεσκοχωρισμένη αμερικανίδα ηθοποιός (χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου) και άρχισε να λέει τα καλύτερα για τον ένοικο του Λευκού Οίκου.

Σε κάποιο σημείο, όμως, της ομιλίας της, έχασε τα λόγια της και, όταν ήρθε η ώρα να δώσει το μικρόφωνο στον πρόεδρο των ΗΠΑ, τον κοίταξε όλο νάζι και του είπε επιστρατεύοντας το χιούμορ της για να καλύψει τη γκάφα της: «Είσαι τόσο όμορφος που δεν μπορώ καλά καλά να μιλήσω».  

Ο Ομπάμα, από την πλευρά του, της είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που άνοιξε το σπίτι της για χάρη του και, στη συνέχεια, αναφερόμενος στο θέμα του Έμπολα, έσπευσε να διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς ότι οι ΗΠΑ δεν κινδυνεύουν από επιδημία του ιού.

Όταν αποχώρησαν οι περισσότεροι καλεσμένοι, ακολούθησε δείπνο για 50 εκλεκτούς Αμερικανούς, με το καθένα να βάζει γερά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας 32.000 δολάρια.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς ήταν και η αμερικανίδα ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς. Όπως αναφέρει ο αμερικάνικος Τύπος, η Πάλτροου ανοίγει για δεύτερη φορά το σπίτι της στον αμερικανό πρόεδρο.Το 2012, είχε παραθέσει δεξίωση προς τιμήν του Ομπάμα, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας για την επανεκλογή του αμερικανού προέδρου. Τότε, όμως ο Ομπάμα δεν έδωσε το «παρών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης