Financial Times: Η Ρωσία ενισχύει το στρατό στα σύνορα με Ουκρανία
Περίπου 20.000 στρατιώτες βρίσκονται περίπου 50 χλμ. από τα σύνορα, πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν προηγουμένως
Η Ρωσία έχει αυξήσει δραματικά τον στρατό της στα σύνορά της με την Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times. Σύμφωνα με τους FT, στις ρωσικές δυνάμεις περιλαμβάνονται μέλη των ειδικών δυνάμεων,
θωρακισμένες ταξιαρχίες, πυροβολικό και αντιαεροπορικά.
Η νέα συγκέντρωση στρατιωτών και οχημάτων έχει αυξήσει την πιθανότητα μιας εισβολής καθώς ο ουκρανικός στρατός προωθείται προς τις θέσεις των φιλορώσων αυτονομιστών, αναφέρει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα περίπου 20.000 στρατιώτες βρίσκονται περίπου 50 χλμ. από τα σύνορα, πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν προηγουμένως.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.