Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Ο Σουλειμάν Αμπού Γκάιτ ήταν η φωνή των βίντεο της Αλ Κάιντα και εκπρόσωπος της τρομοκρατικής οργάνωσης
Ένοχος για τρομοκρατία έπειτα από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου κρίθηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, ο Σουλειμάν Αμπού Γκάιτ, γαμπρός του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα, ήταν η φωνή των βίντεο της οργάνωσης που απειλούσε ότι η «καταιγίδα των αεροπλάνων» δε θα σταματήσει, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλ Κάιντα.
Ο Αμπού Γκάιτ, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο στην Ιορδανία, αντιμετώπιζε κατηγορίες ότι συνωμοτούσε για να δολοφονήσει Αμερικανούς πολίτες και ότι υποστήριζε τρομοκράτες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.