Έχασε την εμπιστοσύνη της Βουλής η κυβέρνηση Τζίρι Ρουσνόκ
UPD:
Προς πρόωρες εκλογές οδεύει η Τσεχία μετά την απόσυρση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην τεχνοκρατική κυβέρνηση του Τζίρι Ρουσνόκ.
Η κυβέρνηση είχε οριστεί από τον πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν μετά την κατάρρευση του κεντροδεξιού συνασπισμού υπό τον Πετρ Νέτσας, εν μέσω κατηγοριών για διαφθορά και συζυγική απιστία.
Το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία την Τετάρτη ήταν 100 κατά, 93 υπέρ και επτά αποχές. Μετά την ψηφοφορία ο Ρουσνόκ ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα, φαίνεται ότι θα παραμείνει πάντως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.