Εκτός λειτουργίας τα προγράμματα της Google στις ΗΠΑ!

Εκτός λειτουργίας τα προγράμματα της Google στις ΗΠΑ!

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά το τέλος της ημέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αναστάτωσε πολύ κόσμο, αφού το λογισμικό χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες παγκοσμίως 

Εκτός λειτουργίας τα προγράμματα της Google στις ΗΠΑ!
Προβλήματα στα προγράμματα της Gοοgle παρουσιάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στο Google Drive, στα Google Docs και στα Google Sheets, καθώς οι σελίδες δεν «φορτώνουν».

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά το τέλος της ημέρας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αναστάτωσε πολύ κόσμο, αφού το λογισμικό χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες παγκοσμίως για το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους, αλλά και από απλούς χρήστες που καταγράφουν τις ζωές τους ή κρατούν σημειώσεις.

Σύμφωνα με το σάιτ Down Detector, τα προβλήματα επηρέασαν χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περισσότερες αναφορές προήλθαν από την ανατολική και τη δυτική ακτή των ΗΠΑ, όμως αυτό είναι πιθανότατα επειδή κατά τις ώρες αυτές οι κάτοικοι των ζωνών αυτών βρίσκονταν στη δουλειά.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος επίλυσης του προβλήματος, το οποίο προήλθε από την πλευρά της Google. Παρόλα αυτά, η εταιρεία σε σχετικό πίνακα με την τρέχουσα κατάσταση ενεργειών δείχνει ότι όλες οι εφαρμογές της λειτουργούν άψογα.

 Δεν είναι ξεκάθαρο τι έχει συμβεί, ούτε τι θα απογίνουν όλα τα έγγραφα που ήταν ανοιχτά την ώρα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Από τη στιγμή που όλο το πακέτο των προγραμμάτων της Google βασίζεται στο cloud, είναι πιθανό ο,τιδήποτε είχε γραφτεί από τους χρήστες μετά την παρουσίαση του προβλήματος να έχει χαθεί.

Αυτό δεν είναι το πρώτο μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζει η Google τις τελευταίες εβδομάδες. Στις αρχές του μήνα, μία μερίδα ανθρώπων ανακάλυψε ότι δεν είχαν πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφά τους, γιατί το σάιτ τους χαρακτήριζε «απρεπείς» και παραβίασαν τους όρους χρήσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης