Το κινέζικο «YouTube» γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coolpad

Το κινέζικο «YouTube» γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coolpad

Συνδυαστικά οι δύο εταιρείες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 εκατομμύρια μονάδες κινητών μέσα στο 2016 και τις 100 εκατομμύρια μονάδες το 2017

Το κινέζικο «YouTube» γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coolpad
H LeEco, γνωστή ως LeTV, έγινε ο βασικός μέτοχος του oμίλου Coolpad. O κινεζικός κολοσσός εξαγόρασε ένα επιπλέον 11% της Coolpad από τη Data Dreamland, τον μεγαλύτερο προηγούμενο μέτοχό της, για 135 εκατομμύρια δολάρια. Πλέον η LeEco κατέχει το 28,9% των μετοχών της Coolpad και γίνεται ο μεγαλύτερος μέτοχος της.

Η LeEco είναι ο μεγαλύτερος πάροχος περιεχομένου στην Κίνα με αξία 13 δισ. δολάρια και διαρκώς αυξανόμενη παρουσία σε Ινδία και Ρωσία, με σχέδια ανάπτυξης και στις ΗΠΑ. Συνδυαστικά η LeEco και η Coolpad αναμένεται να ξεπεράσουν τις 60 εκατομμύρια μονάδες κινητών μέσα στο 2016 και τις 100 εκατομμύρια μονάδες το 2017, καθιστώντας το σχήμα το No. 4 στην Κίνα και το No. 6 παγκοσμίως.

Κλείσιμο
Η ενσωμάτωση αναμένεται να ευθυγραμμίσει τα προϊόντα της Coolpad με το οικοσύστημα της LeEco -πλατφόρμα, περιεχόμενο, τερματικό, εφαρμογές. Αυτή η σύνδεση θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το οικοσύστημα της LeEco ώστε να ενσωματωθεί σε εκατομμύρια τερματικά, σε πολύ σύντομο χρόνο, βοηθώντας την εταιρεία να αναπτύξει τις πωλήσεις της σε Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης