Ειδικών προδιαγραφών gaming υπολογιστές από την HP και στην ελληνική αγορά

Ειδικών προδιαγραφών gaming υπολογιστές από την HP και στην ελληνική αγορά

Με τη σειρά Omen η αμερικανική εταιρεία απευθύνεται στους mainstream gamers, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα ευέλικτων επιλογών σχεδίασης και απόδοσης

Ειδικών προδιαγραφών gaming υπολογιστές από την HP και στην ελληνική αγορά
Την κυκλοφορία της σειράς υπολογιστών «Omen by HP» και στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η HP Hellas. Κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για επαναπροσδιορισμό των εξατομικευμένων συστημάτων, η σειρά Omen απευθύνεται στους mainstream gamers. 

Η σειρά περιλαμβάνει τρεις υπολογιστές, που σύμφωνα με την HP «προσφέρουν ανανεωμένη, ασυμβίβαστη εμφάνιση και απόλυτα προσιτές οικονομικά λειτουργίες που προσφέρουν κορυφαία αξία, αλλά και μεγιστοποιούν την εμπειρία για κάθε gamer». 

Κλείσιμο
Στις 15,6 και 17,3 ίντσες, οι φορητοί υπολογιστές της σειράς έρχονται με IPS οθόνες ανάλυσης Full HD ή 4K, ενισχύοντας το παιχνίδι με «εκπληκτικά ρεαλιστικά» γραφικά. Τα ηχητικά εφέ είναι «ευκρινή και διεισδυτικά», με «απαράμιλλο συντονισμό» από την Bang & Olufsen και τεχνολογία HP Audio Boost για πρόσθετο βάθος. 

«Δημιουργήσαμε το Omen by HP για gamers που απαιτούν κορυφαίες εμπειρίες από τα PC τους, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα ευέλικτων επιλογών σχεδίασης και απόδοσης, ανάλογα με τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Κέβιν Φροστ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής consumer personal systems της HP Inc.

Με οπισθοφωτιζόμενο πληκτρολόγιο σε κόκκινο τόνο και χάραξη του Omen branding στο deck του πληκτρολόγιου και στο καπάκι τους, οι φορητοί υπολογιστές της σειράς αντιμετωπίζουν επιτυχώς – σύμφωνα με την HP – τα συνήθη ζητήματα υπερθέρμανσης χάρη στον διπλό ανεμιστήρα που διατηρεί την απόδοση σε κορυφαία επίπεδα. Η μπαταρία τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος, δίνοντας πρόσθετο εύρος στην επιφάνεια ψύξης και αυξημένο εξαερισμό για καλύτερη διαχείριση της θερμότητας. Οι κάρτες γραφικών (εώς NVIDIA GTX 965M σε επιλεγμένα μοντέλα), καθώς και οι μέχρι 6ης γενιάς τετραπύρηνοι επεξεργαστές Core i7 της Intel, υποστηρίζουν επαρκώς τους gamers.       

Ακόμα ενσωματώνουν: 

-Κάμερα Wide Vision HD ή προαιρετική κάμερα Intel RealSense για 3D αλληλεπίδραση, καθώς και για την ενεργοποίηση εφαρμογών με gesture control που αλληλεπιδρούν με το PC την ώρα του gaming. 

-Μνήμη έως 16 Gb και έως 512 Gb για δίσκους PCIe SSD  ή έως 2 Tb για επιλογές μονής ή διπλής αποθήκευσης με έως και 2Tb HDD και 128 Gb SSHD σε επιλεγμένα μοντέλα. 

-Γρήγορη φόρτιση HP Fast Charge και διάρκεια μπαταρίας έως 10 ώρες σε επιλεγμένα μοντέλα.

Σχεδιασμένος με την απαιτούμενη ισχύ και προσαρμογή ως προς τις ανάγκες της εικονικής πραγματικότητας (VR), ο επιτραπέζιος υπολογιστής Οmen «φοράει» την GeForce GTX 1080 και υποστηρίζει τα πιο εξελιγμένα γραφικά για βελτιστοποίηση της εμπειρίας gaming. Ο επεξεργαστής Core i7 (με δυνατότητες overclocking σε επιλεγμένα μοντέλα), υποστηριζόμενος από έως 32 Gb RΑΜ, παρέχει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που διασφαλίζουν την εναρμόνιση με τις απαιτήσεις των πιο εξελιγμένων παιχνιδιών και εμπειριών VR.

Η προαιρετική υδρόψυξη υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία και σταθερή θερμοκρασία για την ουσιαστική απαλοιφή του lag time. Επίσης, είναι αναβαθμίσιμος με πρόσβαση στο υλικό χωρίς χρήση εργαλείων, παρέχοντας τη δυνατότητα στους gamers να «δίνουν γκάζια» στην ισχύ και ταυτόχρονα να διατηρούν υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης