HP EliteBook Folio: Το MacBook έχει αντίπαλο (και πολύ ικανό)

HP EliteBook Folio: Το MacBook έχει αντίπαλο (και πολύ ικανό)

Δεν είναι μόνο το πολύ μικρό πάχος και η όμορφη σχεδίαση, αλλά και τα πολύ δυνατά specs που κάνουν το νέο laptop της HP έναν πολύ σκληρό αντίπαλο για το ΜacBook (και το Μicrosoft Surface, μην το ξεχνάμε...)

HP EliteBook Folio: Το MacBook έχει αντίπαλο (και πολύ ικανό)
Η μόδα -αν όχι η πιο δυνατή τάση- που υπάρχει αυτή την στιγμή στα laptops είναι αυτά που έχουν την εμφάνιση και το ελάχιστο δυνατό βάρος. Είναι η κατηγορία που φαίνεται αυτή την εποχή να έχει πάρει το πάνω χέρι στις πωλήσεις, καθώς τα laptops  δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά παγκοσμίως, μετά τις πιέσεις που δέχονται από κάθε είδους φορητές συσκευές.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο όμορφα και αξιόλογα μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Παρουσιάστηκε στο Las Vegas, στην CES 2016, και σύμφωνα με την εταιρία είναι το λεπτότερο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Το πάχος του είναι στα μόλις 12,4 χιλιοστά, όσο είναι περίπου και μία μπαταρία ΑΑ για να έχετε μια τάξη μεγέθους. Η εμφάνισή του επίσης είναι ιδιαίτερα προσεγμένη με όμορφες λιτές γραμμές, ενώ η χρήση αλουμινίου, πέρα από το design προσθέτει πόντους και σε ότι αφορά το βάρος που δεν ξεπερνά το 1 κιλό.

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε να κάνουμε με μία οθόνη 12,5 ιντσών με ανάλυση 4Κ (πυκνότητα στα 352ppi), ενώ στο εσωτερικό βρίσκεται ένας Ιntel Core m7 vPro 6ης γενιάς, με 8 GB μνήμη RAM, SSD δίσκο, ηχεία Bang & Olufsen ηχεία και δύο θύρες USB Type-C. Η μπαταρία του σύμφωνα με την εταιρία φθάνει σε αυτονομία τις 10 ώρες, ενώ υπάρχει και ένας μηχανισμός που επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται έως και 180 μοίρες.

Σε ότι αφορά το λειτουργικό θα είναι εφοδιασμένο προφανώς με τα Windows 10, ενώ όταν θα ξεκινήσει η παραγωγή του τον Μάρτιο θα κοστίζει 999 δολάρια. Μία τιμή ιδιαίτερα ανταγωνιστική για όσα προσφέρει και για το απαράμιλλο στιλ το οποίο διαθέτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης