Πετάξτε πάνω από τις ελληνικές ακτές

Πετάξτε πάνω από τις ελληνικές ακτές

Οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο μέσα από ελικόπτερο

Πετάξτε πάνω από τις ελληνικές ακτές
Μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και δεκάδες ώρες βίντεο οι επισκέπτες του tripinview.com έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να «πετάξουν» πάνω από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, θαυμάζοντας το μεγαλείο του ελληνικού αρχιπελάγους και της μοναδικής πολυνησίας του.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή. 

Κλείσιμο
Ετσι, οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο από ολόκληρη την ελληνική ακτογραμμή και έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βλέπουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, αφού το tripinview.com φιλοδοξεί παράλληλα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Ακόμα, προσφέρει στους επαγγελματίες του τουρισμού τη δυνατότητα να εγγραφούν στην πλατφόρμα και να διαφοροποιηθούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των προορισμών και των εγκαταστάσεών τους.

Η ομάδα της GeotagAeroview συνεχίζει το έργο της και σύντομα θα ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλοι μεσογειακοί προορισμοί όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης