Η αμερικανική λίγκα απέβαλε επ’ αόριστον παίκτη για τον ξυλοδαρμό της φίλης του

Η αμερικανική λίγκα απέβαλε επ’ αόριστον παίκτη για τον ξυλοδαρμό της φίλης του

Μία ημέρα μετά τη σύλληψη του με την κατηγορία της επίθεσης εναντίον της συντρόφου του ο Τάιλερ Ντέριτς των Χιούστον Ντίναμο αποβλήθηκε από την Major Soccer League

Η αμερικανική λίγκα απέβαλε επ’ αόριστον παίκτη για τον ξυλοδαρμό της φίλης του
Στην αμερικανική αθλητική βιομηχανία, η «εικόνα» των πρωταγωνιστών είναι ένα από πιο σημαντικά στοιχεία και οι αρμόδιοι δεν αστειεύονται, κάτι που απέδειξαν και με τον Τάιλερ Ντέριτς.

Ο τερματοφύλακας των Χιούστον Ντίναμο, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας για το μήνα Οκτώβριο στο MLS, συνελήφθη την Τρίτη μετά από καταγγελία της κοπέλας τους για βιαιοπραγία σε βάρος της.

Ο Ντέριτς αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας την σχετική εγγύηση, αλλά με απόφαση της Major Soccer League αποβλήθηκε επ’ αόριστον από το πρωτάθλημα και του απαγορεύτηκε ακόμη και το να προπονείται με την ομάδα του έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση (η δίκη ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη).

«Έχουμε στενή συνεργασία με την ομάδα του Χιούστον και τις τοπικές αρχές…», ανέφερε η MLS η οποία θα διεξάγει τη δική της ανεξάρτητη έρευνα (!) για να διαπιστώσει αν όντως ο Ντέριτς χειροδίκησε εναντίον της φίλης του, με τον σύλλογο να δηλώνει πως συμφωνεί με την απόφαση της αποβολής, αλλά τον δικηγόρο του παίκτη να αρνείται τα πάντα.

«Η ίδια κοπέλα και το 2015 είχε προβεί σε ανάλογες καταγγελίες, αλλά μετά παραδέχθηκε ότι κατασκεύασε τις κατηγορίες. Ο Τάιλερ είναι εντελώς αθώος και θεωρώ πως η σύλληψη του είναι άδικη καθώς η αστυνομία δεν έψαξε καλά την υπόθεση», ήταν το σχόλιο του.
Κλείσιμο

Να σημειώσουμε ότι οι Χιούστον Ντίναμο αγωνίζονται αυτή την Κυριακή στον ημιτελικό της περιφέρειας τους, αλλά στον αγώνα με τους Πόρτλαντ Τίμπερς θα αγωνιστούν χωρίς τον Ντέριτς…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης