Πασκουάλ: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου κρατά ζωντανή την καρδιά του Παναθηναϊκού»

Πασκουάλ: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου κρατά ζωντανή την καρδιά του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη σεζόν που αρχίζει κι έχει μεγάλους στόχους, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με το “καλημέρα”! Τι είπε ο Καταλανός για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Πασκουάλ: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου κρατά ζωντανή την καρδιά του Παναθηναϊκού»
Η νέα σεζόν αρχίζει για τον Παναθηναϊκό από τα… δύσκολα, αφού η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (8/10). Για τη σύγκρουση με τον “αιώνιο” και όχι μόνο, το Eurohoops είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος άνοιξε τα… χαρτιά του. 

Ο Καταλανός προπονητής, μπαίνοντας στη δεύτερη σεζόν του στους “πράσινους”, αναφέρεται με… ευγνωμοσύνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στις μεταγραφές και τον σχεδιασμό του νέου Παναθηναϊκού, επισημαίνει ποια στοιχεία χρήζουν βελτίωσης, ώστε η ομάδα του να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα, μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, μιλά για το… πρότζεκτ Γιώργος Καλαϊτζάκης, αλλά και για την διαμάχη της FIBA με την Ευρωλίγκα για το καλεντάρι.

Κλείσιμο
-Αρχίζει μια δύσκολη σεζόν και μάλιστα με ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της απαιτητικής σεζόν;

“Πιστεύω πως το παράπονο όλων των ομάδων είναι ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν, αλλά θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τις υπόλοιπες ομάδες. Όλες οι ομάδες δεν είχαν στην διάθεσή τους πολλούς παίχτες λόγο των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες. Γι’ αυτό δεν είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά έτσι είναι πάντα. Θα είμαστε έτοιμοι”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης