Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 0-1: Ούτε ο Χόγκτσον σταμάτησε τον κατήφορο

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 0-1: Ούτε ο Χόγκτσον σταμάτησε τον κατήφορο

Ο Χόγκτσον έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Πάλας, αλλά η ομάδα δεν απέφυγε την πέμπτη σερί ήττα που ισοδυναμεί με το χειρότερο ρεκόρ στην Premier League

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 0-1: Ούτε ο Χόγκτσον σταμάτησε τον κατήφορο
Κρίσταλ Πάλας, η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών στην Premier League. Oι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 1-0 από τη Σαουθάμπτον εντός έδρας, έμειναν για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς τέρμα! 

Το ντεμπούτο του Χόγκτσον δεν έφερε γούρι στην Πάλας και η ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ντέιβις διαμόρφωσε το 0-1. 

Ο νέος τεχνικός των γηπεδούχων έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, ανακάτεψε την τράπουλα και μπορεί η Πάλας να απείλησε με Τάουνσεντ, Λόφτους - Τσικ, αλλά ο Φόρστερ κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. 

Παράλληλα, ο Μπεντέκε βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ετσι, η Πάλας έμεινε χωρίς γκολ 450 αγωνιστικά λεπτά και φυσικά στον πάτο της βαθμολογίας. 

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον έπαιξε πολύ καλά ανασταλτικά και φυσικά όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά ο γκολκίπερ της. 
Κλείσιμο

Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αμυντικός μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και στο επόμενο παιχνίδια αναμένεται να είναι βασικός.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης