Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν μισώ τον Σπανούλη ή τον Ολυμπιακό»!

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν μισώ τον Σπανούλη ή τον Ολυμπιακό»!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αντρέι Βατούτιν κλήθηκε να σχολιάσει την αρνητική παράδοση με τους Πειραιώτες

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν μισώ τον Σπανούλη ή τον Ολυμπιακό»!
Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθούν αντιμέτωποι σε ένα ακόμη Final 4 της Euroleague με τον ισχυρό άνδρα της ρωσικής ομάδας σε συνέντευξη του να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κάποιο αίσθημα κατωτερότητας (καθώς ο Ολυμπιακός τους έχει προκαλέσει ουκ ολίγες ζημιές), ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Σπανούλη κι επιβεβαίωσε τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Δεν έχω κάποιου είδους κόμπλεξ! Δεν μισώ τον Ολυμπιακό ή τον Σπανούλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με σπουδαίο χαρακτήρα. Για την ακρίβεια, είναι ένας ειλικρινής και ευθύς τύπος, είτε είσαι συμπαίκτης, είτε αντίπαλός του. Τον σέβομαι! Δεν υπάρχουν κόμπλεξ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν στεκόμαστε στο παρελθόν! Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να κερδίσουμε» ανέφερε αρχικώς ο ιθύνων νους των πρωταθλητών Ευρώπης στη ρωσική εφημερίδα RG.

Κλείσιμο
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Επίσης, ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι καλός φίλος μου από τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει "μάχη" και για δυο ώρες θα ξεχάσουμε τη φιλία μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης