Αγωνία για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Αγωνία για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Με ερωτηματικό την ετοιμότητα του Αντρέ Μαρτίνς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο την Πέμπτη – Ενδεκάδα Οσμανλί σκέφτεται ο Μπέντο

Αγωνία για Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
Με τον Αντρέ Μαρτίνς για ακόμα μια μέρα να μένει εκτός προγράμματος συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Πέμπτη. 

Ο Πορτογάλος που έμεινε εκτός αποστολής και στο ματς με τον Πανιώνιο λόγω ενός σφιξίματος στον ορθό μηριαίο, δεν έχει καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς και έτσι οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο είναι τουλάχιστον μοιρασμένες. 

Κλείσιμο
Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έφερε την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Οσμανλίσπορ, με μοναδική διαφοροποίηση τη χρησιμοποίηση του Ανδρούτσου αντί του Ελιουνούσι που διεκδικεί τη θέση του Νορβηγού. 

Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα στο Περιστέρι αναμένεται να στελεχώνεται από τους: Λεάλι, Σισοκό, Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μαρτίνς, Ρέτσος, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης