Στο δρόμο για το Μάντσεστερ ο Ράκιτιτς

Στο δρόμο για το Μάντσεστερ ο Ράκιτιτς

Ο Ιβαν Ράκιτις αν και δεν είχε πρόβλημα, έμεινε εκτός αποστολής για το Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν ότι οδεύει προς την Σίτι

Στο δρόμο για το Μάντσεστερ ο Ράκιτιτς
Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον υγιή Ιβάν Ράκιτιτς για το ματς της Κυριακής στο «Μαδριγάλ» κόντρα στην Βιγιαρεάλ και τα σενάρια φούντωσαν. Για την ακρίβεια, οι Κροάτες θεωρούν δεδομένο ότι αυτή η κίνηση του προπονητή της Μπαρτσελόνα σημαίνει ξεκάθαρα ότι ο συμπατριώτης τους μέσος οδεύει προς το Μάντσεστερ.

Προορισμός φαίνεται να είναι η Σίτι, αν και έχει γραφτεί και για την Γιουνάιτεντ, ενώ υπάρχει στο παιχνίδι και το όνομα της Παρί Σεν Ζερμέν. Πάντως η Σίτι είναι εκείνη που γράφεται πως βρίσκεται πιο κοντά στον παίκτη και ότι το ποσό της μεταγραφής μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 40 εκατ. ευρώ.

Αυτό θα είναι ό,τι πιο τέλειο για τους Καταλανούς, που τον είχαν αγοράσει για 18+3 εκατ. ευρώ από την Σεβίλλη και πλέον έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα. Αρχικά ήταν πάντα ο πρώτος που έβγαινε αλλαγή και μετά το Clasico, ο Λουίς Ενρίκε προτιμά τους Αντρέ Γκομες, Ντένις Σουάρεθ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης