Συγκινητική πρωτοβουλία της Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Τσαπεκοένσε!

Συγκινητική πρωτοβουλία της Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Τσαπεκοένσε!

Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε  πρότεινε όλοι οι σύλλογοι του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος να δανείσουν, δωρεάν, όσους παίκτες χρειάζονται στην Τσαπεκοένσε για να μην διαλυθεί 

Συγκινητική πρωτοβουλία της Γκρέμιο για να μην διαλυθεί η Τσαπεκοένσε!
Μεγαλειώδης πρόταση από την Γκρέμιο στη βραζιλιάνικη λίγκα για να μην διαλυθεί η Τσαπεκοένσε, της οποίας η ομάδα ξεκληρίστηκε από το αεροπορικό δυστύχημα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας η Γκρέμιο μέσω του προέδρου της, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της Τσαπεκοένσε κατέθεσε επισήμως πρόταση στην βραζιλιάνικη ομοσπονδία για να στηριχθεί η ομάδα. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, μετέφερε τη θέλησή της να δανείσει ποδοσφαιριστές της στην Τσαπεκοένσε και ως επέκταση αυτού, πρότεινε και οι άλλες ομάδες να δώσουν μέχρι δύο παίκτες δανεικούς στην Τσαπεκοένσε για να μπορέσει να ανακάμψει μετά τη σημερινή τραγωδία. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την ομοσπονδία και τη Λίγκα, αλλά, από ομάδες. Ήδη κάποιες έχουν τονίσει την επιθυμία τους να στηρίξουν την Τσαπεκοένσε αποδεχόμενες την πρόταση της Γκρέμιο. 

Παλμέιρας, Κορίνθιανς, Σάο Πάολο και Σάντος δήλωσαν έτοιμες, και μάλιστα, άμεσα να δανείσουν παίκτες καλύπτοντας εκείνες τα έξοδα, συμβολαίων καθώς και ό,τι άλλων χρειαστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης