Μανθάτης: «Δίνει ευκαιρίες στους νέους ο Μπέντο»

Μανθάτης: «Δίνει ευκαιρίες στους νέους ο Μπέντο»

Το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο είναι τεχνικός που εμπιστεύεται τους νέους δίνει επιπλέον κίνητρο στον Γιώργο Μανθάτη, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα

Μανθάτης: «Δίνει ευκαιρίες στους νέους ο Μπέντο»
Έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία, σαν την αποψινή που του δόθηκε στο ματς με την Αστάνα, δήλωσε ο Γιώργος Μανθάτης. 

Μιλώντας στον ΟΤΕ TV, o νεαρός δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού και τόνισε ότι η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον σταθερότητα μετά τις αλλαγές προπονητών. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο εμπιστεύεται τους νέους παίκτες, τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο. 


Αναλυτικά όσα είπε ο Μανθάτης 

Για το ντεμπούτο στους ομίλους του Europa League: «Υπέροχο συναίσθημα, να κάνεις ντεμπούτο στο “Καραϊσκάκης”, σε ένα τόσο σπουδαίο ματς, είναι κάτι φανταστικό. Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση σήμερα, πρέπει όμως να δώσουμε συνέχεια στο Καζακστάν». 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Είμαστε σε καλό σημείο. Έχουμε πλέον σταθερότητα. Με τις αλλαγές προπονητή, ήταν λίγο περίεργο, χρειαζόμασταν σταθερότητα και υπομονή. Στους νέους, μας δίνει ευκαιρίες και είναι θετικό για εμάς αυτό. Έχουμε καλά αποτελέσματα, κάναμε μία καλή σειρά με παιχνίδια όπου πήραμε θετικά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ώθηση». 

Για τα νέα παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες: «Όταν ξέρεις ότι είναι προπονητής... νέων, που συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο στις προπονήσεις και να είσαι έτοιμος. Είμαστε τουλάχιστον 10 χρόνια στην ακαδημία, περιμένουμε πάντα την ευκαιρία και προσπαθούμε να είμαστε σε θέση να την εκμεταλλευτούμε».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης