Το «ευχαριστώ» του Χάινς στους αδελφούς Αντετοκούνμπο
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι πέρα από μεγάλοι αθλητές είναι και σπουδαίοι άνθρωποι
Ο γνωστός από την θητεία του στον Ολυμπιακό Κάιλ Χάινς, προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα των ανθρώπων του αθλητισμού που μιλούν με κολακευτικά λόγια για την οικογένεια Αντετοκούνμπο.
Ο νυν άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ιδρύσει στις ΗΠΑ την ακαδημία μπάσκετ Team Hines Kids, τα μέλη της οποίας παρακολούθησαν την αναμέτρηση των Μπακς με τους Σίξερς όπου το Μιλγουόκι νίκησε 109-108 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι και πάλι εντυπωσιακός.
Μετά το τέλος του αγώνα Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν κοντά στα παιδιά φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους με τον Χάινς να τους ευχαριστεί δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.
«Ευχαριστώ τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο που βοήθησαν ώστε να χαμογελάσουν τα παιδιά της ακαδημίας (Team Hines Kids) το περασμένο βράδυ. Νύχτες σαν κι αυτές είναι πολύτιμες και τα παιδιά δεν θα τη ξεχάσουν ποτέ».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»