Μπαρνιάνι: «Θα μείνω στο ΝΒΑ»

Μπαρνιάνι: «Θα μείνω στο ΝΒΑ»

Να παραμείνει στο ΝΒΑ και στους Νιου Γιορκ Νικς επιθυμεί ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ενώ σημείωσε πως ήρθε η στιγμή για την εθνική Ιταλίας να κάνει κάτι σημαντικό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ

Μπαρνιάνι: «Θα μείνω στο ΝΒΑ»
Μία από τα χειρότερες επιλογές στο Νο1 του ντραφτ στην ιστορία του ΝΒΑ αποτελεί ο Αντρέα Μπαρνιάνι. 

Ωστόσο, μετά τις καλές εμφανίσεις του προς το τέλος της χρονιάς με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ ελπίζει πως θα μπορέσει να παραμείνει στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην Gazzeta dello Sport, καθώς το συμβόλαιο του 29χρονου άσου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. 

Κλείσιμο
«Είμαι χαρούμενος στους Νικς. Αγαπώ την πόλη και την ομάδα. Υπάρχει ένα σοβαρό πλάνο εδώ. Θα σκεφτώ όλες τις προσφορές που θα λάβω τον Ιούλιο. Θέλω να παραμείνω στο ΝΒΑ και θα τα καταφέρω. Είμαι στο καλύτερο σημείο της μπασκετικής μου καριέρας και θέλω να έχω επιτυχίες στο ΝΒΑ». 

Ακόμα ο Μπαρνιάνι μίλησε και για την εθνική ομάδα, με την οποία σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο Ευρωμπάσκετ στον όμιλο του Βερολίνου. 

«Έφτασε η ώρα να κάνουμε κάτι σπουδαίο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε μία καλή ομάδα. Αλλά πρέπει να κάνουμε θυσίες για να νικήσουμε. Η εθνική ομάδα δεν είναι όπως μία ομάδα και δεν υπάρχει λόγοι για να είμαστε εγωιστές. Το Ευρωμπάσκετ πρόκειται να είναι μία σπουδαία ευκαιρία για όλους μας. Δεν μπορώ να περιμένω να εκπροσωπήσω την Ιταλία». 

Εκεί οι «γείτονες» μας αναμένεται να έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη οικοδέσποινα Γερμανία, την Ισπανία, την Τουρκία, τη Σερβία και την Ισλανδία.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης