Εντός της ημέρας θα κριθεί η συμμετοχή του Στέφανου Αθανασιάδη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ποιος ο πιθανός αντικαταστάτης του
Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο διεθνής επιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αφού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από την πρόσφατη συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.
Το τεχνικό επιτελείο – σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ – αποφάσισαν ο 25χρονος παίκτης να δοκιμάσει μία και μοναδική φορά σήμερα και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αγωνιστεί.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς