Στο «κόκκινο» στόχαστρο ο Μανωλάς

Στο «κόκκινο» στόχαστρο ο Μανωλάς

Στο προσκήνιο επανέφερε ο αγγλικός Τύπος το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κώστα Μανωλά, με τον διεθνή στόπερ να είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του

Στο «κόκκινο» στόχαστρο ο Μανωλάς
Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον – μεταξύ άλλων συλλόγων – της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. 

Χθες η SportDay ενημέρωσε πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, μαζί με τον Ανδρέα Σάμαρη, βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την επέκταση των συμβολαίων τους με αναπροσαρμοσμένους όρους. 

Κλείσιμο
Οι Άγγλοι επέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του 23χρονου παίκτη, ο οποίος απασχολεί τους «κόκκινους». Οι Πειραιώτες έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ (οι μεταγραφές Ριέρα, Νέμεθ και το καλοκαίρι έγινε το φιλικό επί αγγλικού εδάφους). 

Για αυτό τον λόγο δεν είναι απίθανο το φιλολογικό ενδιαφέρον να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, αφού η Λίβερπουλ θα ήθελε να προλάβει το Μουντιάλ που ενδεχομένως οι «μετοχές» να ανέβουν με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης