Europa League: Προκρίθηκαν Γιουβέντους, Μπενφίκα, Σεβίλλη και Βαλένθια

Europa League: Προκρίθηκαν Γιουβέντους, Μπενφίκα, Σεβίλλη και Βαλένθια

Μεγάλη ανατροπή για τη Βαλένθια που ανέτρεψε στην παράταση το 3-0 της Βασιλείας - Με δύο νίκες επί της Λιόν πέρασε η Γιουβέντους, όπως και η Μπενφίκα επί της Αλκμάαρ - Με 4-1 επί της Πόρτο η Σεβίλλη στην Ισπανία

Europa League: Προκρίθηκαν Γιουβέντους, Μπενφίκα, Σεβίλλη και Βαλένθια
Στα ημιτελικά του Europa League προκρίθηκαν η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και η Σεβίλλη.

Η Γηραιά Κυρία επικράτησε με 2-1 της Λυόν και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1, η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Αλκμαάρ και πέρασε με συνολικό σκορ 3-0, ενώ η Σεβίλλη ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 που είχε χάσει στην Πορτογαλία από την Πόρτο και με το 4-0 στην Ισπανία, πήρε το εισιτήριο για τους «4».

Κλείσιμο
Με επική ανατροπή από το 3-0 στην Ελβετία, η Βαλένθια νίκησε με 5-0 στην παράταση την Βασιλεία και πήρε πανηγυρικά το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14:00).


Επική ανατροπή της Βαλένθια - Δώρο στην Ελλάδα

Η Βαλένθια, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα στα 90’ και με άλλα δύο γκολ στην παράταση επικράτησε 5-0 για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League 

Οι «νυχτερίδες» έγραψαν ιστορία, πετυχαίνοντας μια από τις 6-7 μεγαλύτερες ανατροπές στο τέως Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και νυν Γιουρόπα Λιγκ για να περάσουν στα ημιτελικά και να κάνουν το ανέλπιστο δώρο στην Ελλάδα, αποκλείοντας τη Βασιλεία. Η Ελλάδα θα βγάζει απευθείας πρωταθλητή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στην σεζόν 2015-2016, αφού κρατάει την 12η θέση. Επιπλέον, ο Κυπελλούχος Ελλάδος, από την συγκεκριμένη σεζόν, θα προκρίνεται απευθείας στους ομίλους του Europa League. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Σαν τον... ταύρο με το ποντίκι

Η Σεβίλλη μπήκε αφηνιασμένη και δεν δυσκολεύτηκε ούτε να μετατρέψει σε... ισπανική ταυρομαχία το ματς με την Πόρτο, ούτε να τσεκάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League διαλύοντάς την με 4-1. 

Η αφηνιασμένη Σεβίλλη έκανε σε ένα ημίχρονο ό,τι χρειαζόταν για να εξαφανίσει την Πόρτο και να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ματς, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι «καθάρισε» μέχρι το 30’ το παιχνίδι και παρότι είδε την Πόρτο να αντιδράει στο δεύτερο ημίχρονο –στο οποίο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κόκε- δεν την άφησε να πανηγυρίσει. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Αντιμιλάς στην… «Κυρία»;

Το σεβασμό που… δεν της έδειξε επέβαλε τελικά η Γιουβέντους στη Λιόν! Οι Γάλλοι άγχωσαν τη «Γηραιά Κυρία», αλλά εκείνη κατάφερε να περάσει με δεύτερη νίκη (2-1) στα ημιτελικά του Europa League! 

Σαν… στυγνός επαγγελματίας καθάρισε (για δεύτερη φορά) η Γιουβέντους τη Λιόν! 

Συναντώντας περισσότερη δυσκολία απ’ όση ίσως θα περίμενε, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πανηγύρισε και δεύτερη νίκη επί των Γάλλων (2-1) και πέρασε με στιλ στα ημιτελικά του Europa League. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Στο ίδιο έργο… θεατές!

Σάλβιο κερνάει, Ροντρίγκο σκοράρει. Η Μπενφίκα με πρωταγωνιστές αυτούς τους δυο επικράτησε 2-0 της Αλκμααρ και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

Στα ημιτελικά του Europa League βρίσκεται η Μπενφίκα! 

Η ομάδα της Λισσαβόνας επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Αλκμααρ, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά και, σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) στην Ολλανδία, πέρασε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης. 

Πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση ήταν δύο. Ο Σάλβιο κερνούσε και ο Ροντρίγκο σκόραρε. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης