Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα καθαρίζει την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα καθαρίζει την πρόκριση

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει εκ νέου, τότε θα πάει σε 14 μέρες στο Ισραήλ με μικρότερο άγχος. Αν δεν τα καταφέρει, τότε η ομάδα της Χάιφα θα πιστέψει στην πρόκριση και στο επόμενο εντός έδρας ματς θα δώσει τον τελικό

“Διώχνουν” κόσμο από τις προθεσμιακές καταθέσεις οι τράπεζες
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα καθαρίζει την πρόκριση
Μπορεί η Μακάμπι Χάιφα να θεωρείται το αουτσάιντερ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λίγκ όμως οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι σε αυτά τα παιχνίδια κρύβονται οι παγίδες.

Τρίτος αγώνας για τους ομίλους του Europa League και αν σήμερα ο ΠΑΟΚ επικρατήσει κόντρα στην τρίτη δύναμη του ομίλου, θα έχει βάλει πολύ γερές βάσεις πρόκρισης.

Κλείσιμο
ΠΑΟΚ και Αλκμααρ έχουν από τέσσερις βαθμούς, Σαχτιόρ και Μακάμπι έχουν έναν πόντο. Η ομάδα του Στέφενς προέρχεται από καλές εμφανίσεις μέσα στην Τούμπα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα.

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει εκ νέου, τότε θα πάει σε 14 μέρες στο Ισραήλ με μικρότερο άγχος. Αν δεν τα καταφέρει, τότε η ομάδα της Χάιφα θα πιστέψει στην πρόκριση και στο επόμενο εντός έδρας ματς θα δώσει τον τελικό.

Κύριο θέμα της σημερινής ημέρας είναι η παρουσία και η συμπεριφορά των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο. Από τον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι στην Τούμπα θα βρεθούν περίπου 20 χιλιάδες φίλαθλοι, από τους οποίους καθημερινά ζητείται να προσέξουν ιδιαίτερα κάθε κίνησή τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προειδοποιήσει για την απαγόρευση που ισχύει στη χρήση πυρσών, λέιζερ, κάθε ρίψη αντικειμένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης