Oλυμπιακός: Μια ομάδα με 18 διεθνείς

Oλυμπιακός: Μια ομάδα με 18 διεθνείς

Οι περισσότεροι (έξι) έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδος από τον Σάντος - Στις εθνικές τους και οι Βάις, Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Μετζανί, Γιαταμπαρέ, Μέγιερι

Oλυμπιακός: Μια ομάδα με 18 διεθνείς
Η ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, Το καλοκαίρι έγιναν πολλές μεταγραφές με παίκτες που έδωσαν ποιότητα και βάθος στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Πειραιώτες όταν παίζουν οι εθνικές ομάδες έχουν 13-18 διεθνείς που φεύγουν από του Ρέντη.

Αυτή τη φορά ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του 13 συνολικά ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους να έχουν κληθεί στην Εθνική Ελλάδος από τον Σάντος. Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος για τα παιχνίδια με τη Σλοβακία την Παρασκευή και το Λίχτενσταϊν την Τρίτη τους Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρογλου, Μανιάτης, Σιόβα και Χολέβα εκ των οποίων τουλάχιστον οι τέσσερις θα παίξουν από το ξεκίνημα των αναμετρήσεων.

Κλείσιμο
Ο Βλάντιμιρ Βάις θα παίξει με την Ελλάδα (Παρασκευή) και Λετονία (Τρίτη). Ο Γκαετάν Μπονγκ που θα παίξει με το Καμερούν κόντρα στην Τυνησία την Κυριακή. Ο Τζοέλ Κάμπελ με την Κόστα Ρίκα θ' αντιμετωπίσει την Ονδούρα την Παρασκευή και το Μεξικό την Τρίτη. Ο Κάρολ με τη Β. Ιρλανδία θα παίξει με Αζερμπαϊτζάν την Παρασκευή και Ισραήλ την Τρίτη. Ο Μετζανί με την Αλγερία θα αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο το Σάββατο ενώ ο Γιαταμπαρέ έχει φιλικό ματς με τη Νότια Κορέα την Τρίτη και ο Μπάλαζ Μέγιερι με την Ολλανδία την Παρασκευή και με την Ανδόρα την Τρίτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης