Tarte tatin κυδώνι

Αγαπάμε τις τάρτες, ακόμα και αν είναι “ανάποδες”, πόσο μάλλον όταν η γέμιση αποτελείται από φρούτα εποχής, όπως στην περίπτωσή μας, το κυδώνι.

Tarte tatin κυδώνι
Βήμα 1
Αφήνετε λίγη ώρα το φύλλο σφολιάτας εκτός κατάψυξης για να ξεπαγώσει. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό με τη γλυκόζη και τη ζάχαρη μέχρι να πάρουν ένα όμορφο ξανθό χρώμα και να γίνουν καραμέλα. Αδειάζετε την καραμέλα σε ένα αντικολλητικό ταψί, διαμέτρου 20εκ. και την αφήνετε να κρυώσει. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Βήμα 2
Στραγγίζετε καλά τις φέτες γλυκό κυδώνι και τις τοποθετείτε με τη σειρά πάνω από την κρύα καραμέλα.

Κλείσιμο
Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής  στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης