Μοσχαράκι με ρόδια
Μοσχαράκι με ρόδια
Στον προβληματισμό τι να μαγειρέψετε για το κυριακάτικο ή ένα γιορτινό τραπέζι όπου θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο και πρωτότυπο συνάμα, αυτό το μοσχαράκι σας λύνει τα χέρια, γιατί είναι εξαιρετικά καλόβολο.
Μαγειρεύεται και από την προηγούμενη, είναι εύκολο, ασυνήθιστο, πεντανόστιμο και ταυτόχρονα παραδοσιακά ελληνικό, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα.
Από την Ελένη Ψυχούλη
Από την Ελένη Ψυχούλη
Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα