Βούλτεψη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Με αυτά που μας λέει πάμε στην καταστροφή

Βούλτεψη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Με αυτά που μας λέει πάμε στην καταστροφή

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επανέλαβε την προειδοποίηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πως τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει κινδύνους για έξοδο από την ευρωζώνη

Βούλτεψη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Με αυτά που μας λέει πάμε στην καταστροφή
Νέα επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη τονίζοντας πως «με βάση αυτά που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι πάμε σε καταστροφή, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».

Η κυρία Βούλτεψη επανέλαβε μέσω του ΣΚΑΪ την προειδοποίηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πως τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει κινδύνους για έξοδο από την ευρωζώνη, σημειώνοντας πως «από την ώρα που υπάρχει αποσταθεροποίηση αλλάζουν και οι συνθήκες».
 Παράλληλα, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο προσωρινής συνεννόησης με την Κουμουνδούρου στο μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου ενώ επέρριψε ευθέως ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αρνητικές εξελίξεις στις αγορές, αλλά και για προβλήματα στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Κλείσιμο

«Οι αγορές είναι πολύ ευαίσθητες σε κάθε μήνυμα πολιτικής αστάθεια και η στάση της Τρόικας έγινε πιο σκληρή λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε "ό,τι κι αν συμφωνήσετε εγώ δεν ακολουθώ"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης