Σπηλιωτόπουλος για το σούπερ δείπνο με Λαζόπουλο, Μπεκατώρου και λοιπούς: Φακή ή φασολάδα με ρέγγες να είχε, πάλι θα πήγαινα

Σπηλιωτόπουλος για το σούπερ δείπνο με Λαζόπουλο, Μπεκατώρου και λοιπούς: Φακή ή φασολάδα με ρέγγες να είχε, πάλι θα πήγαινα

Μερικοί από τους χθεσινούς μπορεί να πέρναγαν καλύτερα με φασολάδα, υποστήριξε - Δικαιολογημένος ο Κασσελάκης για την πρεμιέρα στον Αργυρό

deipno-arthroy
Για την παρουσία του στο πολυτελές δείπνο σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο οποίο σερβιρίστηκε, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και μπλε καβούρι, μίλησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Προφανώς όταν είσαι καλεσμένος δεν γνωρίζεις το μενού. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάαδα με ρέγγα αν είχε σερβιριστεί, φακές, χορταρικά που τα προτιμώ γιάτι είμαι vegan αλλά οι καλεσμένοι δεν φτιάχνουν το μενού» είπε αρχικά ο σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.



Κλείσιμο
«Όλοι μας και εγώ και η Σοφία Μπεκατώρου και ο Λαζόπουλος που είναι γνωστό ότι είμαστε παντου ίδιοι, δεν έχουμε δυσκολία να φάμε φασολάδα. Μερικοί από τους χθεσινούς μπορεί να πέρναγαν καλύτερα με φασολάδα. Όταν σε καλούν κάπου πηγαίνεις για τον οικοδεσποτη ή τον εορτάζοντα ή αν σε καλέσουν σε γάμο για τους νεόνυμφους» συνέχισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Το τι φαγητό επιλέγουμε αφορά το σπίτι μας. Αν πάω σούπερ μαρκετ και πάρω τέτοια προϊόντα, ίσως επικριθώ και ίσως υπάρχει εκεί μια δικαιολογία. Εγώ ήπια και ήπια ταπεινα [ποτά, δυστυχώς δεν είχε σαμπάνια. Δεν την ζήτησα γιατί και να υπήρχε εγώ δεν την πίνω» συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1guj1uc3y1l)

«Και φακή και φασολάδα και ρέγγα να είχε, πάλι θα πηγαίναμε. Δεν μπορεί η κοινωνικότητα και η φιλοξενία να ποινικοποιηθεί. Να φτάσουμε δηλαδή στο σημείο να ρωτάμε "τι φαγητό θα σερβίρεις;" για να έρθω γιατι διαφορετικά θα βγω στα σάιτ, είναι γελοίο» κατέληξε για την παρουσία του στο δείπνο.

Παράλληλα δικαιολόγησε πλήρως τον Στέφανο Κασσελάκη για την παρουσία του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού λέγοντας «προφανώς ένας νεαρής ηλικίας πρόεδρος θα πάει στα μπουζούκια και θα διασκεδάσει και θα κλέψει χρόνο για τον εαυτό του».

Το σούπερ δείπνο

Την αποκάλυψη της συμμετοχής του στο σούπερ δείπνο της Τρίτης έκανε ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με όσους έδωσαν επίσης το «παρών».

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία του συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο δείπνο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού κ.α. Το δείπνο διοργάνωσε γνωστός επιχειρηματίας.

deipno-2
deipno-1


Στο δείπνο που επιμελήθηκαν δύο σεφ, σερβιρίστηκε, ανάμεσα σε άλλα, χαβιάρι, κροτίδες με κρέμα σεράνο και μπλέ καβούρι.

Παρουσιάζοντας το πιάτο με το μπλε καβούρι ο ένας εκ των δύο σεφ εξήγησε ότι «στη βάση του έχει μους αβοκάντο ελαφρώς πικάντικη, από πάνω έχουμε μπλε καβούρι μαγειρεμένο με λεμόνι και πένες από καπνιστό ελαιόλαδο» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει «όλα αυτά σε ένα πιάτο».

Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (2)


Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (3)

Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (4)


Ακολούθησε το επιδόρπιο στο οποίο συμπεριελήφθηκε μια ιδιαίτερη πάβλοβα που απαίτησε... λεπτούς χειρισμούς από τον δημιουργό της.

Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (5)


Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (6)

Λίγο πριν την έναρξη του δείπνου, μάλιστα, σε κοντινή περιοχή έπεσαν πυροτεχνήματα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει «ξέρανε σήμερα ότι κάνεις τραπέζι...» και τη Σοφία Μπεκατώρου να προσθέτει χαριτολογώντας «είναι στημένοι»


Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (1)

Το δείπνο στο instagram του Μάνεση (7)

Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης