Απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Σκορδά στην Περιφέρεια Αττικής

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Σκορδά στην Περιφέρεια Αττικής

Δεν κατεβάζει τον υφυπουργό Ανάπτυξης απέναντι στον Γ.Σγουρό η ΝΔ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Σκορδά στην Περιφέρεια Αττικής
Απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Από το πρωί της Πέμπτης ο κ. Σκορδάς εμφανιζόταν ως ένας από τους πιθανούς υποψηφίους να λάβουν το χρίσμα της ΝΔ για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του κ. Σκορδά. Στις συνομιλίες στελεχών της ΝΔ με συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ελήφθη η απόφαση να απορριφθεί το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του υφυπουργου Ανάπτυξης, σενάριο που ανακινήθηκε τις τελευταίες ώρες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πηγές στην κυβέρνηση, επικρατεί εκνευρισμός λόγω των δηλώσεων Παχατουρίδη πως είναι αντιμνημονιακός και ενδιαφέρεται για να είναι ξανά υποψήφιος στον Δήμο Περιστερίου. Ουσιαστικά, με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Παχατουρίδης αρνήθηκε να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

Μια παράλληλη πρόταση για την Περιφέρεια υπήρξε αυτή του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, η οποία όμως είχε άλλα κωλύματα και φαίνεται να μην προχωρά.

Την ίδια ώρα, πηγές ανέφεραν πως στις ιδέες που την τελευταία στιγμή αποκλείστηκαν για τον Δήμο της Αθήνας, ήταν κι αυτή του Ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουμουτσάκου, η οποία όμως δεν έτυχε απήχησης στο επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης