Τα καλύτερα οπίσθια του 2013 ανήκουν στην Dai Macedo!

Τα καλύτερα οπίσθια του 2013 ανήκουν στην Dai Macedo!

Αναδείχθηκε η βραζιλιάνα Miss Bum Bum μετά από… ζουμερό διαγωνισμό!

Τα καλύτερα οπίσθια του 2013 ανήκουν στην Dai Macedo!
Και η κάτοχος των καλύτερων οπισθίων για το 2013 είναι η 25χρονη Dai Macedo από την κεντρική πολιτεία της Γκοϊά, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με τα ζουμερά και απολύτως φυσικά οπίσθιά της!
 
Κατά το τρίτο έτος της διεξαγωγής του εν λόγω διαγωνισμού, που συχνά αναδεικνύει και τις celebrities της χώρας, ήταν πολλές οι γυναίκες που έσπευσαν να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο με την αυτοπεποίθηση και τις αναλογίες τους.
 
Η Eliana Amaral, από το Pernambuco της βόρειας Βραζιλίας, κέρδισε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η Jessica Amaral από την κεντρική βόρεια περιοχή της Para που ήρθε τρίτη.
 
Η Macedo, που είναι φοιτήτρια σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων, είχε προκαλέσει με τη στάση της πριν τα… καλλιστεία, όταν έγραψε σε λογαριασμό της στα social media ότι η νίκη είναι στημένη και πως νικήτρια θα είναι η αντίπαλός της, Mari Sousa – που τελικά δεν ήταν ούτε μέσα στην τριάδα!










 
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό όπου παίρνουν μέρος 27 υποψήφιες από κάθε μία από τις 26 πολιτείες της Βραζιλίας, αλλά και από την ομοσπονδιακή περιοχή Brasilia.
 
Στη συνέχεια, βγαίνει η τελική 15άδα, από την οποία βγαίνει η νικήτρια, από μια κριτική επιτροπή έξι γυναικών και πέντε ανδρών.
 
Μιλώντας μετά τη νίκη της, η Macedo δήλωσε: «Είμαι συγκινημένη. Δεν περίμενα να κερδίσω».
 
Η νέα Miss Bumbum ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι η… βραβευμένη πλέον πίσω όψη της δεν ήταν πάντα τόσο… ζουμερή!
 
«Δεν είναι 100% φυσικό. Είχα κάνει ανόρθωση! Είχα πάντα μεγάλα οπίσθια, αλλά μετά την επέμβαση βελτιώθηκαν κατά πολύ», είπε. Η μελαχρινή εξέφρασε την επιθυμία της μια μέρα να γίνει παρουσιάστρια!














 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης