Eiza Gonzalez: H καλλονή που έκλεψε τον άντρα της Miley Cyrus

Eiza Gonzalez: H καλλονή που έκλεψε τον άντρα της Miley Cyrus

Η Eiza Gonzalez Reyna γεννήθηκε στο Μεξικό και είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και περιστασιακά μοντέλο. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε σίριαλ της πατρίδας της από πολύ μικρή και γρήγορα χαρακτηρίστηκε από τα μεξικανικά μίντια ως η νέα Jessica Alba

Eiza Gonzalez: H καλλονή που έκλεψε τον άντρα της Miley Cyrus
Στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού «GQ» της μεξικανικής έκδοσης του Νοεμβρίου φιλοξενείται η πανέμορφη Eiza Gonzalez, η οποία, σύμφωνα με τον αμερικανικό tabloid Τύπο, είναι η πέτρα σκανδάλου που οδήγησε στο χωρισμό του Lima Hemsworth από τη Miley Cyrus.

Η Eiza Gonzalez Reyna γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Μεξικό και είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και περιστασιακά μοντέλο. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε σίριαλ της πατρίδας της από πολύ μικρή και γρήγορα χαρακτηρίστηκε από τα μεξικανικά μίντια ως η νέα Jessica Alba.

Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, «Contracorriente», το οποίο γνώρισε επιτυχία και τρία χρόνια μετά η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, «Te Acordaras de Mi», την καθιέρωσε ως μια από τις πιο γνωστές ποπ σταρ της χώρας της. Η ίδια ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες. 





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης