Βιομηχανία Χαντίντ: Σώμα και μυαλό για χρυσές μπίζνες

Βιομηχανία Χαντίντ: Σώμα και μυαλό για χρυσές μπίζνες

 Με 55 εκατομμύρια followers , η οικογένεια Χαντίντ είναι για τη μόδα ό,τι η φαμίλια των Καρντάσιαν για την τηλεόραση.

Βιομηχανία Χαντίντ: Σώμα και μυαλό για χρυσές μπίζνες
Η Γιολάντα Χαντίντ  εμφανίστηκε  πριν κάποιες εβδομάδες στο Good Morning America, το μακροβιότερο καθημερινό πρωινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο της Αμερικής για να προωθήσει ντυμένη στα δερμάτινα το επόμενο επιχειρηματικό πρότζεκτ της, τα απομνημονεύματά της με τίτλο Believe Me: My Battle with the Invisible Disability of Lyme Disease (σ.σ. η προσωπική της ιστορία για τη μάχη της με την ασθένεια Βορρελίωση από την οποία πάσχει και η κόρη της Μπέλα). Η Γιολάντα Χαντίντ ίσως δεν έχει φτάσει ακόμη την mamanger Καρντάσιαν αλλά κατάφερε χατ τρικ με τα τρία της καμάρια στη βιομηχανία της μόδας. Τζίτζι και Μπέλα είναι megamodels πλέον με τα καλύτερα συμβόλαια στην πιάτσα (Dior, Fendi, Stuart Weitzman τα πιο χαρακτηριστικα). Αν δεχθούμε εκ προοιμίου ότι ζούμε την εποχή που τα μοντέλα δεν κόβουν τυχαία βόλτες στα malls αλλά ποζάρουν στο Instagram και ανεβάζουν stories για να τις ανακαλύψει είτε ο Μπίμπερ είτε κάποιος casting director μεγάλων πρακτορείων, τότε οι δυο αδελφές με 51.8 εκατομμύρια followers είναι τα ινδάλματα. 



Ο πατέρας τους,  Μοχάμεντ, έκανε περιουσία στα 80s όταν αγόρασε και πούλησε τα Ritz Carltons και αργότερα έγινε σκιέρ σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας την Ιορδανία. Η Ολλανδή μητέρα  Γιολάντα δούλευε ως μοντέλο στο πρακτορείο Ford πριν αφοσιωθεί στη μητρότητα. Μέχρι  που χώρισαν το 2000 και η Γιολάντα παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ και πέρασε μια τετραετία στο ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills. Χώρισε και το 2015. Εξαιτίας του πατριού τους, Μπέλα, Τζίτζι και Ανγουάρ πέρασαν την παιδική ηλικία τους βλέποντας στο σαλόνι του σπιτιού την Γουίτνεϊ Χιούστον, την Κριστίνα Αγκιλέρα και την Μαίρη Τζέι Μπλάιτζ. Γεγονός που προφανώς τους βοήθησε να απομυθοποιήσουν την έννοια της διασημότητας.  Εκατομμύρια κοριτσόπουλα παγκοσμίως googlάρουν τα megamodels για να δουν τι φορούν, σέξι πόζες της Μπέλα σε πισίνες στη Μύκονο και τους λόγους που χώρισε από τον The Weeknd και αγαπησιάρικες φωτογραφίες της Τζίτζι και του δεσμού της, πρώην μέλος των One Direction, Ζέιν Μάλικ.
Κλείσιμο


Η Μπέλα   σύμφωνα με το Models. Com ήταν το μοντέλο του 2016. Το πρώτο μισό του 2017 έκλεισε δέκα μεγάλες καμπάνιες ως κεντρικό πρόσωπο -Dior Beauty και Bulgari ανάμεσά τους.  Πρωταγωνίστησε στις διαφημίσεις της Nike και Giuseppe Zanotti, φλέρταρε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πάρταρε με τον Peter Dundas και αύξησε την “επιδραστικότητά” της στα social media. Η Μπέλα Χαντίντ βγάζει εκατομμύρια επειδή της πατάμε καρδούλες. Στα 14 της έπιασε την πρώτη της δουλειά, ταμίας στο juice bar SunLife Organics στο Μαλιμπού. Στα 16-17 ήταν ένα party animal και σήμερα στα 21 δηλώνει “γιαγιά”. Παίρνει 30 χάπια την ημέρα και κάνει δυο ενέσεις μόνη της για τη νόσο του Lyme που της στέρησε το όνειρο να γίνει αθλήτρια της ιππασίας. Δηλώνει single. Κατάφερε να γίνει “Μοντέλο της Χρονιάς” με 174 εκατοστά ύψος και πολύ μεγάλο στήθος για πασαρέλες. Όταν είσαι η αδελφή της Τζίτζι, μεγάλωσες με μάνα παίκτρια ριάλιτι, ο πατέρας σου είναι Παλαιστίνιος πολυεκατομμυριούχος εργολάβος και κατασκευαστής και έχεις κοντά στα 14.8 εκατομμύρια ακόλουθους στα Instagram, όλα γίνονται. 




Το Φθινόπωρο του 2014 ξεκίνησε να σπουδάζει φωτογραφία στο περίφημο Parsons School of Design αλλά τα παράτησε μόλις πήρε χαμπάρι ότι μπροστά από τις κάμερες κάνει μεγαλύτερη εντύπωση. Υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG Models και ντεμπούταρε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για το σόου της Desigual. Την επόμενη χρονιά περπάτησε στις πασαρέλες Tom Ford, Marc Jacobs, Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Balmain και έκλεισε το σόου του ανατρεπτικού Jeremy Scott. Δούλεψε και στις εβδομάδες μόδας του Λονδίνου (στο σόου Topshop Unique και Giles) και στο Μιλάνο (Moschino, Missoni, Bottega Veneta, Philipp Plein) μέχρι που πέτυχε το Άγιο Δισκοπότηρο κάθε πρωτοεμφανιζόμενου μοντέλου που θέλει να σηκώνεται από το κρεβάτι για 10 χιλιάρικα και βάλε: έκανε πασαρέλα με τη Chanel στη Ρώμη στο φαντασμαγορικό σόου Métiers d'Art. Η εμφάνιση της Μπέλα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας Unknown Girl στις Κάννες την έκανε γνωστή ακόμη και σε γειτονιές της Κούβας που δεν έχουν γρήγορο internet. Φόρεσε ένα σκανδαλιάρικο μεταξωτό  ξεδιάντροπο κατακόκκινο slip φόρεμα, κάτι μεταξύ εσωρούχου και φορέματος. Η Μπέλα Χαντίντ έκανε μόδα το resting bitch face, έχει δηλαδή μια έκφραση προσώπου αγέλαστη και μονίμως ενοχλημένη. 



Η Τζίτζι έκανε καριέρα από κούνια. Στα δύο της την ανακάλυψε ο συνιδρυτής της Guess, Πολ Μαρτσιάνο και την έβαλε να ποζάρει στις παιδικές καμπάνιες. Το 2011 υπόγραψε συμβόλαιο με το θρυλικό πρακτορείο IMG Models. Ακολούθησαν διαφημίσεις με τον Τομ Φορντ και η καμπάνια ως το νέο πρόσωπο της Maybelline. Οι κολλητές της είναι τα πιο διάσημα κορίτσια του Instagram, η Κένταλ Τζένερ, η Κάρλι Κλος, η Κάρα Ντελεβίν, η Τέιλορ Σουίφτ, η Έλι Γκούλντινγκ και η Άιρλαντ Μπόλντουιν.  Στην Maybelline ακόμη τρίβουν τα χέρια τους (υπήρξε η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης Falsies Push-Up Drama Mascara) και  στην Vogue Italia ο Στίβεν Μαιζέλ την φωτογραφίζει για εξώφυλλο με τίτλο “η δύναμη της προσωπικότητας”. Έκτοτε ποζάρει ίσως και κάθε μήνα για κάποια Vogue ανά την υφήλιο.  Όταν πριν μερικά χρόνια δέχτηκε κριτικές σχετικά με το σώμα της και πώς καταφέρνει να κλείνει συμβόλαια και πασαρέλες για την Εβδομάδα Μόδας (ειδικά μετά το show Tommy Hilfiger που εμφανίστηκε με παραπάνω κιλά από τα τότε καθεστωτικά μοντέλα)  χρησιμοποίησε τα social media για να ανεβάσει επιστολή μιλώντας για το fat shaming και το πώς νιώθει σέξι στο σώμα της κάνοντας μέχρι και την Tyra Banks να σπεύσει προς υπεράσπισή της. Εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούσαν την Τζίτζι στην προπόνησή της στο SoulCycle ή στο Gotham Gym του West Village παρέα με τις -διάσημες- φίλες της Κένταλ Τζένερ και  Άιρλαντ Μπόλντουιν ή στις βόλτες τους στα In-N-Out Burger. Η Τζίτζι ήταν το πιο μικρό μοντέλο που πόζαρε ποτέ στο ημερολόγιο Pirelli. Για το Pirelli Calendar 2015 η Καρίν Ροιτφέλντ την έντυσε με λάτεξ εσώρουχα και της γνώρισε τον φίλο της Καρλ Λάγκερφελντ.  Η καριέρα της ως μοντέλο ουσιαστικά ξεκίνησε το 2014. Όταν το περιοδικό Sports Illustrated την επέλεξε για το ετήσιο τεύχος με τα μαγιό, μαζί με άλλα έντεκα πρωτοεμφανιζόμενα (rookies) μοντέλα. Το 2014 ήταν η τυχερή χρονιά της. Έκανε το ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στην πασαρέλα της φίρμας Desigual.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο followers της Τζίτζι πάτησαν καρδούλες στην ανάρτησή της με την αδελφή της και τον σχεδιαστή Πραμπάλ Γκάρουνγκ από τα backstage του σόου του στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η Μπέλα έχει περπατήσει σε όλες τις πασαρέλες που μετράνε στην Fashion Week. Ο Ανγουάρ μόλις έκλεισε τα 18 και περπάτησε μαζί με την Μπέλα στην πασαρέλα Ralph Lauren. Είναι το πρόσωπο της ανδρικής σειρά του Hugo Boss. Δεν μπορείς να πεις, γίνονται πράγματα στην φαμίλια...



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης