H Selena Gomez για την ασθένεια της: «Αισθάνομαι τον πόνο και προχωράω!»

H Selena Gomez για την ασθένεια της: «Αισθάνομαι τον πόνο και προχωράω!»

Το μήνυμα στο Twitter και οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την περιπέτεια υγείας της

H Selena Gomez για την ασθένεια της: «Αισθάνομαι τον πόνο και προχωράω!»
 «Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό» αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες, η νεαρή ποπ σταρ, Selena Gomez στο περιοδικό Billboard, σοκάροντας τους θαυμαστές της.

Κλείσιμο


Ο λύκος είναι ένα χρόνιο, υποτροπιάζον, αυτοάνοσο νόσημα, που μπορεί να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο. Το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος, και πιο συχνά βλάπτει την καρδιά, τις αρθρώσεις, το δέρμα, τους πνεύμονες, τις φλέβες, το ήπαρ, τα νεφρά και το νευρικό σύστημα. Ένα από τα πιο συνήθη συμπτώματα της ασθένειας, είναι ο πόνος στις αρθρώσεις.



«Πώς διαχειρίζεσαι τον πόνο;», αναρωτήθηκε ένας διαδικτακός φίλος της Gomez στον Twitter, για να πάρει την απάντηση από την ίδια: «Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!».

Παρά τη μάχη της με την ασθένεια του λύκου, η Selena δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να εργάζεται. Αυτή την περίοδο προμοτάρει το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Revival».

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή το πρωί. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Selena που κυκλοφόρησαν, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την περιπέτεια υγείας της. Η 23χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ένα τζιν μπουφάν και ανέδειξε το σύνολο, με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης