Πρόβα νυφικού... για την Ελένη Χατζίδου

Πρόβα νυφικού... για την Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με νυφικό και δηλώνει για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη: «Είναι ο άντρας με τον οποίο θα μπορούσα να μοιραστώ τη ζωή μου!»

Πρόβα νυφικού... για την Ελένη Χατζίδου
Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα είναι η Ελένη Χατζίδου, αν κρίνουμε από την τελευταία φωτογράφιση της, για εβδομαδιαίο περιοδικό. Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε με νυφικό και μίλησε για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο είναι εδώ και εννέα μήνες μαζί. «Είναι φυσιολογικό μια κοπέλα της ηλικίας μου να επιθυμεί να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν με τρομάζει η ιδέα να περάσω όλη μου τη ζωή με τον άνθρωπό μου», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Ελένη Χατζίδου στο Εγώ Weekly.

Κλείσιμο

Έχει συζητήσει με τον Άρη το ενδεχόμενο του να παντρευτούν; «Πρόσφατα έβλεπα κάτι δαχτυλίδια και μου είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού "αυτό θα σου πάρω όταν αρραβωνιαστούμε''. Όμως ακόμη όλα είναι πολύ αόριστα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης είναι ο άντρας με τον οποίο θα μπορούσα να μοιραστώ τη ζωή μου. Πολλές φορές στεναχωριέμαι, γιατί έχω το φόβο μήπως, άθελά μου, του κάνω κακό. Εμένα η δουλειά μου βρίσκεται εκ των πραγμάτων στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Άρης είναι τελείως έξω από αυτά. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να είναι στα περιοδικά, απεναντίας, το απεχθάνεται. Όταν βγαίνουμε έξω, θέλει να περνάμε απαρατήρητοι από τους φωτογράφους. Μου τονίζει ''δεν είναι αυτή η δουλειά μου''. Είναι απόλυτα προσηλωμένος στην αθλητική του καριέρα και χαίρομαι για το πείσμα και την αλήθεια του», απάντησε η Ελένη Χατζίδου.




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης