Οι άνδρες των φετινών Όσκαρ στο κόκκινο χαλί

Οι άνδρες των φετινών Όσκαρ στο κόκκινο χαλί

Τι φόρεσαν οι πρωταγωνιστές της 86ης τελετής των βραβείων Όσκαρ;

Οι άνδρες των φετινών Όσκαρ στο κόκκινο χαλί


Mathew MacConaughey

Κλείσιμο
O πρωταγωνιστής της βραδιάς των Όσκαρ, Mathew MacConaughey, έσπασε την μονοτονία του μαύρου φορώντας ένα λευκό tuxedo από τους Dolce & Gabbana και ρολόι Chopard. Στο πλευρό του, η καλλονή σύζυγός του Camila Alves που εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση Gabriela Cadena.

Jerard Leto

Ο νικητής του Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, Jerard Leto περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα Saint Laurent tuxedo. Το σύνολο του ανέδειξε  με Piaget ρολόι και Neil Lane κοσμήματα. Στην τελετή τον συνόδευσαν η μητέρα του και ο αδερφός του, τους οποιούς δεν ξέχασε στην ευχαριστήρια ομιλία του, παραλαμβάνοντας το χρυσό αγαλματίδιο. Στην ομιλία του επίσης, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους λαούς της Ουκρανίας και της Βενεζουέλας, ενώ αφιέρωσε το βραβείο του, σε όσους έχασαν τη μάχη από το AIDS και σε όλους τους φορείς.


Michael Fassbender

O Ιρλανδο-γερμανός ηθοποιός που θεωρείται ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του Χόλιγουντ, μπορεί να έχασε το Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου, αλλά κέρδισε με την συγκεκριμένη εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί. Super stylish επέλεξε το χρώμα του μαύρου, ενώ όπως φαίνεται κράτησε το μούσι με το οποίο εμφανίστηκε στην πολυβραβευμένη ταινία «12 χρόνια Σκλάβος».


Brandley Cooper
Ο νέος γόης του Χόλιγουντ έφτασε στο κόκκινο χαλί προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις θαυμάστριές του που περίμεναν υπομονετικά για ώρες. Λάτρης του κλασσικού, για την συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σμόκιν Tom Ford.


Leonardo Di Caprio
Ο «μεγάλος αδικημένος» κατά πολλούς του θεσμού των Όσκαρ, ο Leonardo Di Caprio έκανε μία από τις καλύτερες στιλιστικά εμφανίσεις του. Φορώντας το Giorgio Armani tuxedo του, μπορεί να έχασε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου από τον Mathew MacConaughey αλλά κέρδισε τη μάχη στο κόκκινο χαλί.

Brad Pitt
Κρατώντας από το χέρι την γυναίκα της ζωής του, Angelina Jolie, ο χολιγουντιανός σταρ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ πιο ανανεωμένος από ποτέ,  αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος είναι πολύ καλός του σύμμαχος.


Pharrell Williams
Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και μπήκε στις καρδιές όλων των fashionistas.

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης