Τέιλορ Σουίφτ: Σε συζητήσεις για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά της Marvel

Τέιλορ Σουίφτ: Σε συζητήσεις για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά της Marvel

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να υποδύεται την Blonde Phantom

swift_123
Η σειρά «Blonde Phantom» φέρεται να βρίσκεται στα σκαριά στη Marvel, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Τέιλορ Σουίφτ εξετάζεται για τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

H σούπερ σταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της μετά την κυκλοφορία του νέου της άκρως επιτυχημένου άλμπουμ, «The Tortured Poets Department», και της παγκόσμιας περιοδείας της, «The Eras Tour». Μετά από αυτά τα σημαντικά μουσικά κατορθώματα, η Σουίφτ φαίνεται ότι προσπαθεί να εξελίξει την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής με έναν πιθανό ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σύμφωνα με μια αναφορά από τον λογαριασμό Daniel RPK - που γνωρίζει και ασχολείται με τη βιομηχανία του θεάματος - η διάσημη τραγουδίστρια συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο της Marvel, Κέβιν Φάιγκι, και συζήτησε για τον ρόλο της ντετέκτιβ που μάχεται το έγκλημα.
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η ηρωίδα είναι γραμματέας στο γραφείο ερευνών Mark Mason Detective Agency και ζει μια διπλή ζωή. Κάθε φορά που το αφεντικό της είναι σε μια υπόθεση, η Λουίζ του Blonde Phantom αφήνει τα ξανθά μαλλιά της κάτω, βγάζει τα γυαλιά της και μεταμορφώνεται στη λαμπερή μασκοφόρο ηρωίδα.

Ο Daniel RPK υποστήριξε επίσης ότι ήδη ετοιμάζεται μια σειρά για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους υπερήρωες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής των Marvel Comics.

Η πιθανή επερχόμενη σειρά περιγράφεται ως «ένα κατασκοπευτικό σόου που διαδραματίζεται στο Λας Βέγκας τη δεκαετία του '50», σύμφωνα με τον Daniel RPK.

Παρόλα αυτά, αυτός ο ρόλος δεν αποτελεί το πρώτο βήμα της τραγουδίστριας στον κόσμο της υποκριτικής. Η σταρ είχε έναν ρόλο cameo σε ένα επεισόδιο του «CSI: Crime Scene Investigation» το 2009, πριν παίξει στις ταινίες «The Giver» (2014), «Cats» (2019) και την ταινία «Amsterdam» του 2022 στο πλευρό του Κρίστιαν Μπέιλ και του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Δυσοίωνες προβλέψεις - Θα ζήσουμε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια των τελευταίων ετών

Κηδεία Ραϊσί: Εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί στους δρόμους της Τεχεράνης - Φώναξαν «Θάνατος στις ΗΠΑ»

Κηφισιά: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον μαθητή που καταπλακώθηκε από πόρτα - «Παραμένει εκτός κινδύνου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης