Νίκος Αναδιώτης: «Ο Μαυρίδης θεωρήθηκε προστατευόμενος και σνομπ»

Νίκος Αναδιώτης: «Ο Μαυρίδης θεωρήθηκε προστατευόμενος και σνομπ»

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε ότι πίσω από τις κάμερες υπήρξαν πολλοί τσακωμοί. 

Νίκος Αναδιώτης: «Ο Μαυρίδης θεωρήθηκε προστατευόμενος και σνομπ»
Ο Νίκος Αναδιώτης, ήταν σήμερα καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Ant1 για την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του Nomads. Ο πρώην παίκτης που έφτασε στην τελική τετράδα μίλησε για όλους και για όλα.

Όσο για τον Γιώργο Μαυρίδη με τον οποίο απέκτησαν φιλικές σχέσεις στο παιχνίδι, τόνισε ότι θεωρήθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες προστατευόμενος, καθώς όταν η παραγωγή πλησίαζε τους παίκτες για τους πείσει να συμμετάσχουν, τους έλεγε ότι θα είναι σε αυτό και ο γνωστός tattoo artist. Αυτό, όπως δήλωσε, τους έκανε να σκέφτονται καχύποπτα. 

Κλείσιμο
Ένας άλλος λόγος που τους.. ενοχλούσε ήταν προφανώς το γεγονός ότι ο Μαυρίδης είχε πολλούς followers στο Instagram και θεωρούσαν την όλη του συμπεριφορά γενικά σνομπ.

«Δεν γίνεται να μπεις σε ένα παιχνίδι που είναι έξω από το lifestyle σου και να ξέρεις ότι με το που μπεις, όλοι θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε», είπε όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την συμμετοχή του Μαυρίδη και για τον φιλανθρωπικό λόγο που μπήκε στο Nomads. 

«Δεν το κάνει απλός άνθρωπος αυτό το πράγμα. Του είχαν προτείνει ένα ποσό και είχε αποφασίσει να το δώσει όλο στο ΑΧΕΠΑ και είχε δώσει το λόγο και τα χέρια του με το νοσοκομείο πως σε περίπτωση που κερδίσει θα έδινε όλο το ποσό για τους ξενώνες των γονιών».

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε ότι πίσω από τις κάμερες υπήρξαν πολλοί τσακωμοί. Εξήγησε ακόμα ότι είχε ζητήσει από την παραγωγή να γράφουν οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο. 

Σχετικά με τον… ημιτελικό τον οποίο φάνηκε και να εγκαταλείπει, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε: «Για αυτό δεν ήθελα να περάσω και στον τελικό. Συνειδητοποιώ ότι “Νίκο δεν είσαι σε αυτό το επίπεδο ανθρώπου”. Και να κερδίσεις δεν θα δώσεις ούτε τα μισά. Δεν είμαι τόσο ανώτερος. Άρα επιλέγω να μην είμαι απέναντί του και να είμαι από την κερκίδα να τον ενθαρρύνω να κερδίσει». Φρόντισε δε να σχολιάσει πως δεν… «παραιτήθηκε», αλλά: «Μου έβγαινε συναισθηματικά να φτάσω στον τελικό και να παίξω απέναντί του. Δεν μου έβγαινε. Θα το έκανα μόνο αν με ψήφιζε ο κόσμος πρώτο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης