Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Έβαλε στοίχημα να τραγουδήσει διασκευή του Mon Amour - Δείτε το βίντεο

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Έβαλε στοίχημα να τραγουδήσει διασκευή του Mon Amour - Δείτε το βίντεο

Το τραγούδι του Γάλλου Slimane κατέκτησε την 4η θέση στη φετινή Eurovision

xristoforou-sleeman
O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγούδησε μια διασκευή του τραγουδιού «Mon Amour» του τραγουδιστή Slimane, ο οποίος εκπρόσωπησε τη Γαλλία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και κατέκτησε την 4η θέση.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκτελεί μια διασκευή του κομματιού στα ελληνικά με τίτλο «Πάλι εσύ». Σε ένα σημείο, μάλιστα ο τραγουδιστής ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα.

Περιγράφοντας το παρασκήνιο πίσω από την ερμηνεία, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από ένα στοίχημα. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο
@konstantinoschristoforou

«ΠΑΛΙ ΕΣΥ» (MON AMOUR COVER) : Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το «Πάλι εσύ» , cover του «Mon Amour» του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που «άθελά» τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι ´αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού. Η Αναστασία και ο Αναστάσης σου είναι ψυχούλες. Ροδούλα Παπαλαμπριανού, φίλη μου, μέντορα μου, ποιήτρια της καρδιάς μου, χωρίς εσένα και τα υπέροχα λόγια σου δεν θα γινόταν τίποτε. Θωμά σ´ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αλέξανδρε Κούρε, σ’ ευχαριστώ για την ενορχήστρωση. Κυριάκο Αστερίου respect για τη μίξη και το mastering. Νίκο Ορφανέ, είσαι το στήριγμα μου πάντα, η αστραπιαία σου γενική επίβλεψη τα έκανε όλα μαγικά! «Πάλι Εσύ» λοιπόν για όλους εσάς. Καλή σας ακρόαση ! #fyp fforyoufforufforyoupagettrendTTikTokgreecettrendingxxyzbcavviralkonstantinoschristoforou #paliesy #paliesi #monamour #eurovision2024 #eurovision #france #slimane #cover

♬ original sound - ChristoforouKon
Κλείσιμο

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το «Πάλι εσύ» , cover του «Mon Amour» του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που «άθελά» τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη».

Και πρόσθεσε: «Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού. Η Αναστασία και ο Αναστάσης σου είναι ψυχούλες. Ροδούλα Παπαλαμπριανού, φίλη μου, μέντορα μου, ποιήτρια της καρδιάς μου, χωρίς εσένα και τα υπέροχα λόγια σου δεν θα γινόταν τίποτε. Θωμά σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αλέξανδρε Κούρε, σ’ ευχαριστώ για την ενορχήστρωση. Κυριάκο Αστερίου respect για τη μίξη και το mastering. Νίκο Ορφανέ, είσαι το στήριγμα μου πάντα, η αστραπιαία σου γενική επίβλεψη τα έκανε όλα μαγικά! «Πάλι Εσύ» λοιπόν για όλους εσάς. Καλή σας ακρόαση!».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καλλιθέα με τον νεκρό 23χρονο - Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε το λεωφορείο από πίσω

Ευρωεκλογές: Ο στόχος της ΝΔ και το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση - Ο φόβος της αποχής, στο 10% οι αναποφάσιστοι

Το σούπερ δείπνο που ανέβασε ο Σπηλιωτόπουλος με Λαζόπουλο, Ασημακόπουλο, Μπεκατώρου και άλλους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης