Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τη Μεγάλη Τετάρτη συνταξίδεψα με Λιάγκα για Ντουμπάι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τη Μεγάλη Τετάρτη συνταξίδεψα με Λιάγκα για Ντουμπάι

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη μέσα από την  εκπομπή της συμπληρώνοντας:«Απέφυγε λίγο να με χαιρετήσει, οπότε λέω κι εγώ άσε μπορεί να έχει έρθει κρυφά»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τη Μεγάλη Τετάρτη συνταξίδεψα με Λιάγκα για Ντουμπάι
Μέσα από την εκπομπή της «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «πρόδωσε» τις πραγματικές διακοπές του Γιώργου Λιάγκα… Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα τα περιοδικά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά με τα δύο τους παιδιά να ταξιδεύουν για το Κιλκίς όπου θα περνούσαν τις διακοπές του Πάσχα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον Γιώργο Λιάγκα για Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σας έχω είδηση βόμβα. Με ποιον συνταξίδεψα; Θα σας τρελάνω. Με τον Γιώργο Λιάγκα! Τη Μεγάλη Τετάρτη, πάντως, που εγώ ταξίδευα, ταξίδευε μαζί και τον είδα και στον ιμάντα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Και δεν θα τον πετύχαινα, αλλά πήγα στην τουαλέτα και μπερδεύτηκα, δεν πήγα στην δεξιά, πήγα στην αριστερή και ήταν από την άλλη πλευρά και περίμενε βαλίτσες. Και λέω “έλα Χριστέ και Παναγία”. Δεν μιλήσαμε, όχι. Απέφυγε λίγο να με χαιρετήσει, οπότε λέω κι εγώ άσε μπορεί να έχει έρθει κρυφά».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης