Μαριέττα Χρουσαλά: Περιμένει αγόρι

Μαριέττα Χρουσαλά: Περιμένει αγόρι

Διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της 

Μαριέττα Χρουσαλά: Περιμένει αγόρι
Στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Σήλιας Κριθαριώτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σκουρόχρωμο μίνι φόρεμα και μέσα από το οποίο διαγραφόταν η κοιλίτσα της. 

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια της βραδιάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του protothema.gr πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού σε δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Λέων Πατίτσα. 



«Είμαι στον έβδομο μήνα και περιμένω αγοράκι. Τι να μην το λέμε, αφού σε 2 με 3 μήνες θα μαθευτεί. Η μικρή το έχει δεχτεί πολύ καλά χαίρεται πολύ. Βέβαια, από τα λόγια μέχρι να το δει στην πράξη, να έρχεται ένα μωρό στο σπίτι και να μένει... απέχει πολύ. Επειδή δεν το έχω ξαναζήσει ούτε σαν εμπειρία, ούτε σαν συναίσθημα δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει, αλλά νομίζω μέχρι στιγμής το έχει δεχτεί πολύ ευχάριστα», είπε στις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στηθεί από νωρίς εκεί για να καλύψουν την λαμπερή βραδιά. 

Ακόμη τόνισε: «Δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Ότι ήρθε την συγκεκριμένη στιγμή ήταν τυχαίο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης