Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Όλα Μπιπ»: Ήξερα ότι οι ερωτικές σκηνές του βιβλίου μου θα συζητηθούν

Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Όλα Μπιπ»: Ήξερα ότι οι ερωτικές σκηνές του βιβλίου μου θα συζητηθούν

Η εκπομπή ξεπέρασε σε τηλεθέαση το 40%

Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Όλα Μπιπ»: Ήξερα ότι οι ερωτικές σκηνές του βιβλίου μου θα συζητηθούν
Το βράδυ της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισε απέναντι στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και μίλησε για ΟΛΑ χωρίς… μπιπ! Η εκπομπή ξεπέρασε σε τηλεθέαση το 40%.
 
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για το ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη της έσπασαν τα νερά, λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή που παρουσίαζε τότε στον Ant1, σημειώνοντας ότι «έλεγα σε όλους ότι είμαι καλά, θα οδηγήσω και με κοιτούσαν όλοι. Έλεγαν αυτή είναι η τρελή του χωριού. Όχι θα οδηγήσω επέμενα. Όχι θα σας πάμε εμείς μου είχε πει ο κύριος Καραγιάννης και τελικά με είχε πάει η αρχισυντάκτριά μου».

Κλείσιμο

 
Φυσικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για το βιβλίο που έγραψε και κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες με τίτλο «Όλα για λίγο παράδεισο», ενώ απευθυνόμενη στην Δούκισσα Νομικού της είπε «είσαι το κοινό μου. Πληροίς τις προϋποθέσεις της αναγνώστριας στην οποία απευθύνομαι».

Μάλιστα, η Δούκισσα «προκλήθηκε» να διαβάσει μερικές σελίδες από το εν λόγω βιβλίο, σελίδες που… περιείχαν ερωτικές σκηνές. «Σε 400 σελίδες, υπάρχουν 4 ερωτικές σκηνές», εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφού η Δούκισσα Νομικού διάβασε μέρος του βιβλίου, το λόγο πήρε ο Θέμος Αναστασιάδης ο οποίος διάβασε επίσης απόσπασμα, ενώ τον «κύκλο» ανάγνωσης έκλεισε η ίδια η συγγραφέας.


 
Σημείωσε ακόμα ότι ήξερε εξ αρχής ότι οι ερωτικές σκηνές θα συζητηθούν, όπως θα έκανε και η ίδια στην εκπομπή της σε αντίστοιχη περίπτωση, αλλά τόνισε ότι «Έχει γραφτεί πολύ συνειδητά και ήξερα ότι οι ερωτικές σκηνές θα συζητηθούν εκ των προτέρων. Κι εγώ αντίστοιχα επειδή κάνω μια εκπομπή σε αυτό τον χώρο θα έψαχνα να βρω έναν πιπεράτο τίτλο. Εγώ από την αρχή είπα διαβάστε το και μετά πείτε ό,τι θέλετε, δεν μπορώ την εκ των προτέρων κριτική τύπου "Ποια είναι η Σταματίνα που ξαφνικά γράφει βιβλίο;" Είναι γραμμένο με συναίσθημα, με την καρδιά μου, μου πήρε πολλά χρόνια να το ολοκληρώσω. Το ξεκίνησα στα πρώτα προβλήματα του ALTER όταν ξαφνικά βρέθηκα με πολύ ελεύθερο χρόνο, που δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και άρχισα να γράφω γιατί αρχικά λειτουργούσε ψυχοθεραπευτικά και στην πορεία άρχισε να μου αρέσει».



 
Αναφέρθηκε ακόμα και στις πρωινές εκπομπές που παίζουν μετά τη δική της: «Βλέπω και τις δύο εκπομπές και μου αρέσει που υπάρχει μια “μάχη” γιατί είσαι σε εγρήγορση. Θέλω όλοι να πηγαίνουν καλά και να έχουν δουλειά. Νομίζω ότι η Φαίη και ο Γιώργος λένε και οι ίδιοι ότι θέλουν να πηγαίνουν καλά ο Μάρκος και η Έλενα, εγώ θα πω το αντίθετο;», ενώ για την επιτυχία της δικής της εκπομπής, «Happy Day», είπε: «Πίστευα ότι υπάρχει ανάγκη σε αυτή την ζώνη, αλλά h τόσο ζεστή ανταπόκριση είναι αυτό που ονειρεύεσαι και έρχεται, δεν το περιμένεις. Δεν είμαι τόσο καβαλημένη και ψωνισμένη να σου πω ότι πηγαίνοντας στον Alpha, πίστευα ότι θα βγω και το ραβασάκι θα είναι…».

Τέλος, σχολίασε και την κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη η οποία είχε «ανεβάσει» στο twitter μια εφηβική φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με σχόλιο: «Και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα», για το οποίο είπε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί δεν έχω καταλάβει πώς το νιώθει η Ελεονώρα. Προσωπικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ κατά της Ελεονώρας, δεν της είπα τίποτα. Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίς λόγο κάποιος σου επιτίθεται με το να απαντήσεις του δίνεις “τροφή” ενώ δεν υπάρχει θέμα. Επειδή δεν είναι εδώ η Ελεονώρα -αλλά και να ήταν επειδή δεν νομίζω ότι έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της γιατί εγώ δεν έχω τσακωθεί, ούτε λογοφέρει ποτέ, ούτε την έχω σχολιάσει αρνητικά- θέλω να το σταματήσω εδώ. Από την αρχή της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Δεν πειράζει. Όταν εκτιθέμεθα και λέμε και εμείς πράγματα για τους άλλους και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να πουν πράγματα για εμάς», προσθέτοντας: «Ο καθένας έχει μια κακή του εφηβική φωτογραφία. Υπάρχει δέκα χρόνια στο ίντερνετ και κάθε τρία χρόνια κάποιος βρίσκει μια αφορμή και την επαναφέρει, δεν με στενοχωρεί αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης