Βασίλης Καρράς: Ήθελε να μάθει ο κόσμος τη ζωή του, ότι έχει ελαττώματα, λέει ο βιογράφος του

Βασίλης Καρράς: Ήθελε να μάθει ο κόσμος τη ζωή του, ότι έχει ελαττώματα, λέει ο βιογράφος του

Ο Θάνος Κανούσης περιγράφει την απαγωγή του καλλιτέχνη, αλλά και τη σχέση του με τον τζόγο, όπως του την περιέγραψε ο ίδιος

vasilis-karras
Ο συγγραφέας της βιογραφίας του αείμνηστου Βασίλη Καρρά μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή.

Ο Θάνος Κανούσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση που είχε ο Βασίλης Καρράς με τον τζόγο, αλλά και την απαγωγή του.

Αναφορικά με τη σχέση του με τον τζόγο, δήλωσε: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή, μήπως δεν πρέπει να το βάλουμε αυτό στο βιβλίο και μου είπε "είσαι καλά; Αυτό πρέπει να βάλουμε πρώτο από όλα, ο κόσμος πρέπει να μάθει τη ζωή μου, ότι έχω ελαττώματα"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1abaifr40wp)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μια δεκαετία έπαιζε ζάρια, έχει παίξει ένα σπίτι στα ζάρια. Ο κόσμος διαβάζοντας τις ιστορίες του θα καταλάβει το καλό από το κακό. Ήταν αυθεντικός, ήταν ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου».

Εξήγησε επίσης, πως κι εκείνος ακούγοντας τις ιστορίες που έχει ζήσει ο Βασίλης Καρράς, κατάλαβε πως δεν ήξερε τίποτα για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

«Πολλά πράγματα δεν ήξερα. Ήξερα για τη δραματική σχολή. Τις ιστορίες για τη νύχτα δεν ήξερα. Πολλές φορές έλεγα στον Βασίλη να μη βάλουμε κάποια πράγματα. Σε μια άλλη συνέντευξή του είχε πει πως "κάποια πράγματα δεν λέγονται με το όνομά τους". Παρ'όλα αυτά, μίλησε για τη νύχτα της δεκαετίας του '80», σημείωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1abhu90cusp)

Τέλος, περιέγραψε την απαγωγή του Βασίλη Καρρά από άγνωστους άνδρες, όπως του την περιέγραψε ο ίδιος. «Για την απαγωγή του και λέει και δεν λέει. Ήταν ακόμα πιο σκληρό. Ξύπνησε ο Βασίλης Καρράς για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο και άργησαν να τον πάρουν οι άνθρωποι. Ήταν εκεί δύο τύποι, σαν καπνέμποροι και του είπαν "άρχοντά μου εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι" και ο Βασίλης τους είπε "αφού ξέρετε, πάμε". Δύο άνθρωποι που έλεγαν ότι ήταν θαυμαστές του. Στην πορεία λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια και βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν», λέει χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό μέχρι τις 4 το πρωί και η συναυλία δεν έγινε. Καταλαβαίνεται γιατί έγινε αυτό; Γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν κι άλλοι καλλιτέχνες από άλλα μέρη και τότε, ο Βασίλης ήταν πρώτο όνομα. Ήταν πολύ κακή αυτή η στιγμή, γιατί οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν πού είναι ο Βασίλης. Όταν τον βρήκε ένας αυγουλάς και τον επέστρεψε, δεν ήξεραν τι να κάνουν, ήταν σε μεγάλη απόγνωση».



Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό - Είναι ελαφρύ, δεν είναι στη ΜΕΘ

Κηφισιά: «Το παιδί κινδύνευσε, γλίτωσε γιατί πήρε τις σωστές αποφάσεις παρά το σοκ» - Ξεσπάει ο πατέρας του 5χρονου

Βασιλιάς Κάρολος: Η στιγμή που «φρικάρει» στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης