Καλεσμένος για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα όταν συνεργάστηκαν την πρώτη χρονιά στο «Πρωινό mou» χωρίς να γνωρίζονται από πριν.
«Ο Γιώργος δε με ήθελε γιατί δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την πεντάδα του Όμορφου Κόσμου, επειδή δεν είχε πάει καλά. Με τα πολλά, το κανάλι του είπε δοκίμασέ τον, δες τον... Έπρεπε κι εγώ να αποδείξω ότι το κανάλι ήταν σωστό που με πρότεινε. Κατέβασα τους τόνους στα τάρταρα, στο λεβητοστάσιο το πήγα! Και εγώ για να μπορέσω να δω τι παίζει και ο Γιώργος και η Φαίη -επειδή είναι ανταγωνιστικό το περιβάλλον- δεν έπρεπε να νιώσει ούτε πιεσμένος ούτε απειλούμενος», είπε ο Δημήτρης.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.