Μαρία Μπεκατώρου: Η δουλειά ήταν ψυχοθεραπεία όταν έχασα τον πατέρα μου

Μαρία Μπεκατώρου: Η δουλειά ήταν ψυχοθεραπεία όταν έχασα τον πατέρα μου

«Έδειξα δύναμη εκείνη την περίοδο, γιατί δούλευα, οπότε δεν είχα το περιθώριο να λυγίσω»

Μαρία Μπεκατώρου: Η δουλειά ήταν ψυχοθεραπεία όταν έχασα τον πατέρα μου
Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε η Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε για
όλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό: για τις φήμες ότι ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από την εκπομπή εξαιτίας της κόντρας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για το χαμό του πατέρα της.
 
«Ξεκάθαρα σου λέω ότι δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Έχουμε βρει τις ισορροπίες και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Απορώ γιατί γράφτηκαν όλα αυτά. Ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που αναπαράχθηκε. Δεν με ενόχλησε. Μου έκανε εντύπωση την πρώτη μισή ώρα που το διάβαζα. Έπειτα γελάγαμε με τον Δημήτρη και τον Γρηγόρη», είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly διαψεύδοντας τις φήμες.
Κλείσιμο
 
Αναφερόμενη στην ασθένεια του πατέρα της, είπε: «Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Εκεί που ένιωθα τελείως πεσμένη, μόλις μία εξέταση έβγαινε καλή, αναπτερωνόταν το ηθικό μου. Είναι σαν να ζεις μια καταστροφή, αλλά κάπου στο βάθος υπάρχει φως. Οι γιατροί τις περισσότερες φορές μιλούν με πιθανότητες βάσει της πλειονότητας των ασθενών. Ήταν σαν σκοτσέζικο ντους. Ήθελα να ελπίζω, γιατί υπήρχαν και περιπτώσεις αρρώστων που έγιναν θαύματα. Άλλοτε ερχόταν μια καλή είδηση και άλλοτε μια κακή. Από κάποια στιγμή και μετά, όταν έβλεπα ότι ο άνθρωπός μου ταλαιπωρείται, ήταν πολύ εγωιστικό να λέω "Αρκεί να ζει, ακόμα κι αν είναι χάλια, ανήμπορος". Παρακαλούσα το θεό να τον ξεκουράσει». Και συνέχισε εξηγώντας ότι δεν ήταν κάτι που μπόρεσε να διαχειριστεί εύκολα: «Γενικά το αντιμετωπίζω δύσκολα. Είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη. Έδειξα δύναμη όμως εκείνη την περίοδο, γιατί δούλευα, οπότε δεν είχα το περιθώριο να λυγίσω. Έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, γιατί κανείς από τους τηλεθεατές δεν μπορεί ούτε και πρέπει να βλέπει την άσχημη ψυχολογία του παρουσιαστή. Ήταν ψυχοθεραπεία. Βέβαια, μόλις έκλειναν οι κάμερες και έμενα μόνη μου, διαφοροποιούνταν τα συναισθήματά μου. Με βοήθησαν και με στήριξαν οι άνθρωποι του "YFSF". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης