Ελισάβετ Σπανού στο «ΟΛΑ Τρέλα»: Έχω σαστίσει με την τηλεόραση

Ελισάβετ Σπανού στο «ΟΛΑ Τρέλα»: Έχω σαστίσει με την τηλεόραση

Για ακόμη μία Δευτέρα ήταν υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης, πάνω από το 29% και στο δυναμικό κοινό

Ελισάβετ Σπανού στο «ΟΛΑ Τρέλα»: Έχω σαστίσει με την τηλεόραση
Για ακόμη μια Δευτέρα η late night ζώνη του ΑΝΤΕΝΝΑ έσκισε στα ποσοστά τηλεθέασης. Ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισα Νομικού, κράτησαν τον μέσο όρο τηλεθέασης στο 29,5% ενώ ιδιαίτερα υψηλό ήταν και το 29,1% στο δυναμικό κοινό στις ηλικίες 15-44.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής η Ελισάβετ Σπανού είπε, μεταξύ άλλων, τη γνώμη της για την τηλεόραση.

Κλείσιμο
Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία φέτος βρίσκεται στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα τρέλα» και μίλησε για το πώς βιώνει την καθημερινή έκθεσή της μπροστά από τις κάμερες.

«Ακούω ιστορίες καθημερινής τρέλας που έχουν συμβεί στην τηλεόραση και έχω σαστίσει. Δεν τις γνώριζα μέχρι τώρα» δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού χαρακτηρίζοντας παράλληλα «τρελούς» όσους δουλεύουν σε αυτή.

«Οι πιο τρελοί βρίσκονται στην τηλεόραση παρά στη νύχτα. Παίρνουν παραπάνω σοβαρά τα πράγματα από όσο πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς έγινε η πρόταση από το Μεγάλο Κανάλι για το «Πρωινό mou» η Ελισάβετ Σπανού εξήγησε ότι «Μου έκαναν την πρόταση από το Mega και αρχικά δεν ήθελα να πάω. Αλλά όταν πήγα στο δοκιμαστικό είχε πλάκα. Πέρασα ευχάριστα και έτσι είπα το ναι».

Για την επιλογή της να μην συμμετάσχει στο φετινό «Dancing with Stars» η ίδια δήλωσε: «Είχε κλείσει ότι θα πάω στο «Dancing». Αν μπορούσα να επιλέξω θα έκανα και τα δύο, αν και δεν θα προλάβαινα από άποψη χρόνου , αλλά έπρεπε ξαφνικά να επιλέξω ένα από τα δύο».

Ερωτηθείσα από τον Θέμο Αναστασιάδη αν μπορούσε να ξαναεπιλέξει η Ελισάβετ απάντησε: «Θα χόρευα. Θα χόρευα μαγειρεύοντας, μόνο και μόνο για το ξύπνημα». 

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει και την αρνητική κριτική που δέχτηκε για το ντύσιμό της στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται.

«Δεν με νοιάζει που σχολιάζουν τα ρούχα μου. Δεν είμαι τα ρούχα μου. Εκείνη την στιγμή ένοιωσα ότι ήθελα να βάλω αυτό το ρούχο, μετά έβαλα κάτι άλλο και μπορεί να το ξαναβάλω. Δεν με αφορά η κριτική πάνω στα ρούχα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης