Αμύνταιο: Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο σπίτι για… 90 ευρώ!

Αμύνταιο: Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο σπίτι για… 90 ευρώ!

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της εισβολής στα σπίτια μιας 82χρονης και μιας 67χρονης 

Αμύνταιο: Διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο σπίτι για… 90 ευρώ!
Πιο… αποτυχημένος διαρρήκτης από έναν 24χρονο Έλληνας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου σε περιοχή της Φλώρινας, δεν πρέπει να υπάρχει! Όχι μόνο τρύπωσε σε δυο σπίτια χωρίς να κλέψει κάτι, αλλά το ένα από αυτά το διέρρηξε τρεις φορές για να πάρει… μερικά ψιλά!

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της εισβολής στα σπίτια μιας 82χρονης και μιας 67χρονης από τα οποία δεν είχε κλέψει το παραμικρό. Στην προανάκριση ομολόγησε ότι τις τελευταίες 15 ημέρες είχε διαρρήξει άλλες δυο φορές το σπίτι της 67χρονης και είχε κλέψει συνολικά… 90 ευρώ! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης, πάντως, του απήγγειλε κατηγορία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Κλείσιμο
*** Γκρέμισαν τη τζαμαρία της μπαλκονόπορτας μιας μονοκατοικίας στην Ηγουμενίτσα, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκα και έγιναν καπνός ένας 38χρονος άνδρας και η 41χρονη συνεργός του. Η διάρρηξη είχε γίνει το πρωί της 6ης Ιουλίου και τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών ταυτοποιήθηκαν μόλις τώρα από την Ασφάλεια, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και να υποβληθεί στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης