Η 17χρονη διεκομίσθη τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Χανίων με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά
Στο νοσοκομείο Χανίων με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα διεκομίσθη τις πρώτες πρωινές ώρες μια 17χρονη κοπέλα από τα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες , περίπου στις 2 την νύχτα, η 17χρονη αυτοπυροβολήθηκε με ένα πιστόλι μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Ακρωτηρίου.
Η κοπέλα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.